Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Εκλογές άμεσα ζητά ο Σαμαράς

Βραχύβια ανακούφιση, χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Βρυξελλών ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, υποστηρίζοντας πως δεν αποτελεί ούτε λύση, ούτε διέξοδο στα προβλήματα της χώρας. 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής", αναγνωρίζει τη θετική επίδραση της ρύθμισης στο χρέος, εκφράζει όμως την έντονη ανησυχία του για τη "ρετσινιά της επιλεκτικής χρεοκοπίας για ένα πολύ μικρό "κούρεμα" του χρέους", αλλά και για το ενδεχόμενο να... επιμείνουν οι αγορές στη θέση τους ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και να αρχίσουν να προεξοφλούν νέα αναδιάρθρωση.
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει πως το κόμμα του είναι έτοιμο να κυβερνήσει και ζητά εκλογές, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν πατά γερά στα πόδια της, κάτι που γεννά αστάθεια. Σε ό,τι αφορά το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ κάνει λόγο για δοκιμασμένα αλλά και νέα στελέχη ενώ προαναγγέλλει εκπλήξεις.
 
Για το θέμα των ταξί ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει πως η ΝΔ είναι υπέρ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος με κανόνες, συμπεριλαμβανομένου και του πληθυσμιακού κριτηρίου.
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ, τέλος, κάνει λόγο για μια βρώμικη προπαγάνδα εναντίον της ΝΔ καθώς όπως λέει όταν "ψηφίζουμε κάποιο σωστό μέτρο διαδίδουν ότι είμαστε ίδιοι, και όταν εναντιωνόμαστε σε λάθη και αδικίες τότε διαδίδουν ότι κλείνουμε το μάτι σε όσους αντιδρούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: