Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Διαιτητής καταγγέλλει στημένα παιχνίδια


Διαιτητής καταγγέλλει στημένα παιχνίδια

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοργιά στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του Blue Sky ότι κάτι παράξενο έχει συμβεί στον αγώνα Μακάμπι – Ολυμπιακός για το Europa League το περασμένο καλοκαίρι.
Ο κ. Βοργιάς άφησε υπόνοιες για παρασκηνιακές κινήσεις συγκεκριμένων ανθρώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου για εκείνο το παιχνίδι και διατύπωσε την απορία του γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας από τη στιγμή που υπάρχει –έστω- η δική του καταγγελία:

«Είπαν ότι ο Δαλούκας τιμωρήθηκε για το Άρης-Παναθηναϊκός. 
Υπάρχει, όμως, και επιστολή στον κύριο Πιλάβιο και μάλιστα μιλάει αναλυτικά για τα περιστατικά του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακού που εμπλέκονται οι Μπέος, Μαρινάκης, Δαλούκας και Βασάρας. 
Η επιστολή έχει την υπογραφή πολύ σοβαρού προσώπου.
Αν υπάρχει εισαγγελέας, ας με καλέσει να τα πω. 
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν με καλεί κανένας;  
Ακόμα και να με τιμωρήσει; Γιατί κρύβονται όλοι; Να ρωτήσετε τον κύριο Πιλάβιο, εγώ μίλησα μέχρι εκεί που έπρεπε να πω» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βοργιάς εκτοξεύοντας ανοικτά κατηγορίες.

«Θέλω να τονίσω ότι ήδη ασχολήθηκα και εγώ και πολλοί άλλοι με τον εν λόγω κύριο» τόνισε ένας από τους «εμπλεκόμενους»
-σύμφωνα με τον κ. Βοργιά- ο Κύρος Βασσάρας. «Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά αλλά θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης να αποδείξει αυτά που λέει. Και μετά ας συνεχίσει τη ζωή του όπως θέλει».

Το γεγονός, πάντως, ότι ο κ. Βοργιάς είχε μιλήσει για το ίδιο θέμα και πάλι πριν από λίγες ημέρες χωρίς να κληθεί από την εισαγγελία, προκαλεί ερωτήματα...
star

Δεν υπάρχουν σχόλια: