Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Λαζόπουλος: Τα καλύτερα από το Αλ Τσαντίρι (1/3)


Λαζόπουλος: Τα καλύτερα από το Αλ Τσαντίρι (1/3)

Έπειτα από 15 μέρες, το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Για ακόμα μία φορά, στο «στόχαστρο» του Λάκη βρέθηκαν πολιτικοί, αλλά και πρόσωπα της τηλεόρασης.
Ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί στα γιουχαΐσματα Ελλήνων και Γάλλων φοιτητών και διανοουμένων που δέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος όταν βρέθηκε σε εκδήλωση στο «Ελληνικό Σπίτι» στο Παρίσι, που ...
διοργανώθηκε προς τιμήν του Κώστα Γαβρά.
Στο «τσαντίρι» βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και μαζί με τον Λάκη σχολίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα.
Η κανονική ροή όμως του προγράμματος διακόπηκε για λίγα λεπτά, όταν ο Λάκης πληροφορήθηκε για τους δύο νεαρούς αστυνομικούς που έπεσαν νεκροί εν ώρα καθήκοντος.
Ο χαρισματικός καλλιτέχνης συνομίλησε για λίγο με τους απεργούς πείνας που βρίσκονται που βρίσκονται στο κτίριο «Υπατία».
Το χθεσινό Αλ Τσαντίρι έκλεισε με τραγούδι, ενώ ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως η Ελένη Βιτάλη την επόμενη Τρίτη θα βρεθεί στο στούντιο, καθώς σήμερα δεν κατέστη δυνατό λόγω ασθενείας.
Madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: