Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Πολιτικά μικρόβια και Πολιτικές αρρώστιες…

Νοσεί η κοινωνία, φίλοι και φίλες μου, μικρόβια παντού, η γρίπη τους έχει πιάσει για τα καλά και τα αποτελέσματα οδυνηρά στο πρόσωπο της κοινωνίας.

Δεν χωράν δικαιολογίες για την συγκεκριμένη αρρώστια, μετά από την μεταπολίτευση, έχει χαραχτεί μια νέα πολιτική στρατηγική η λεγόμενη ‘’ γιούρια στο φαί’’..
Θέσεις, οράματα και πολιτικές δεν χωρούν στην συγκεκριμένη γάγγραινα του σύγχρονου πολιτικοποιημένου συστήματος.
Στην εντατική εδώ και χρόνια η κοινωνία, να αναζητά τα μικρόβιο της αρρώστιας, καλά είμαστε και μείς…
Μπροστά μας το έχουμε, πολιτική-πολιτικοί!!!
Σε αυτή την άμοιρη χώρα,  χώρια ότι ξεχνάμε πανεύκολα, έχουμε εξίσου ακόμα ένα μεγάλο κακό, τα μικρόβια τους κάναμε πολιτικούς…
Μπράβο μας και μας.
Δεν τα ισοπεδώνω όλα και θα σας πω το γιατί, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε δεν έμεινε τίποτα όρθιο και επίσης δεν έχει κάτι να αλλάξει, αναδιάρθρωση, πρέπει να γίνει σε κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής.
Το μικρόβιο το χτυπάς στη ρίζα και άμα δεν μπορείς να το διαλύσεις το κλειδώνεις με φάρμακα να μην σου κάνει κακό, έτσι και για κάποιους πολιτικούς, όχι να τους δώσουμε φάρμακα, να τους στείλουμε πίσω στο σπίτι τους ή ακόμα καλύτερα να τους βάλουμε να διαβάσουν λίγο, γιατί πολιτική δεν παράγουν , παρά μόνο την ‘’βιάζουν’’.
Κάποιοι θα μας πουν ότι μηδενίζουμε τις καταστάσεις, από πότε ο ρεαλισμός όμως είναι συνώνυμο του μηδενισμού;
Δεν φταίμε αν σε μια χούφτα ανθρώπων που ασχολούνται με την κακόμοιρη πολιτική , υπάρχουν δυο χούφτες ανθρώπων που δεν γνωρίζουν καν την έννοια της πολιτικής..
                ‘’Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλεία πολύ’’

Αλέξανδρος Τζερίδης
http://www.streetnews.gr/2011/02/blog-post_3275.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: