Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Κόρη γνωστού πολιτικού στη "Σέχτα" !

Όλα δείχνουν... Σέχτα


Στην "Σέχτα Επαναστατών" ανήκει όπως όλα δείχνουν η Γιάφκα που ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική σε πολυκατοικία στην Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στην οδό Καισαρείας 22.
Ο οπλισμός που βρέθηκε στο γκαράζ και σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας, παραπέμπει στην φωτογραφία που έστειλε η οργάνωση μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Παράλληλα, βρέθηκαν...
υπολογιστές, καθώς και έντυπο υλικό.
Την ίδια στιγμή, οι Αρχές ερευνούν ύποπτο διαμέρισμα στον Πειραιά, ενώ ανάλογες επιχειρήσεις διεξάγονται σε 13 σημεία του λεκανοπεδίου. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, δύο από τα οποία πιάστηκαν την ώρα που μετέφεραν τσάντες με οπλισμό έξω από την πολυκατοικία της οδού Καισαρείας.
Μάλιστα, πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάνουν λόγο για σοβαρή πιθανότητα να απετράπη σχεδιαζόμενο χτύπημα με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, ενώ οι Αρχές προχωρήσει ακόμη σε 10 προσαγωγές.  
Κάποιοι από τους συλληφθέντες, φέρονται να έχουν άμεση σχέση με τους «Πυρήνες της Φωτιάς», γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνει το σενάριο ότι Σέχτα και Πυρήνες είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Επιπλέον, ένα από τα άτομα που συνελήφθησαν στην Νέα Σμύρνη, εμπλέκεται άμεσα με τους «Ληστές με τα Μαύρα».
Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, που θα καταδείξουν σε ποια οργάνωση ανήκει ο οπλισμός που ανακαλύφθηκε.

Κόρη γνωστού πολιτικού στη "Σέχτα" !
Όπως μας πληροφορεί το «Κουρδιστό πορτοκάλι» (kourdistoportocali.com) η υπόθεση της «Τρομοκρατίας» στην Ελλάδα έχει και το απαραίτητο πολιτικό σασπένς.
Έτσι «φαίνεται μπλεγμένη» κόρη γνωστού πολιτικού που νοίκιασε τη γιάφκα της Νέας Σμύρνης στο όνομά της και έσκαγε μύτη κατά καιρούς στη περιοχή με διάφορα τεκνά τα οποία όπως συμπεραίνουν οι Αρχές ήταν τρομοκράτες!
-Ο πατέρας μου ήταν μεγάλο λαμόγιο.  
Είχε πάρει ένα σκασμό μίζες σαν υπουργός και έγινε πάμπλουτος παρότι ξεκίνησε μ ένα τρύπιο βρακί να σπουδάσει στη Γερμανία. Όταν τα κονόμησε άρχισαν να του τα τρώνε οι γκόμενες.
Έγινα τρομοκράτισσα από αντίδραση. Είχαμε κανονίσει ν απαγάγουμε τη μητριά μου και να ζητήσουμε λύτρα από το λαμόγιο τον πατέρα μου, για να την απελευθερώσουμε..., είπε πριν από λίγο στους αστυνομικούς.
Ο πατέρας της στέλνει στη ΓΑΔΑ τον μεγαλοδικηγόρο του!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: