Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Στην Ελλάδα του 2010 κανένας δεν θέλει να πει την αλήθεια αλλά και κανένας δεν είναι διατεθειμένος να την ακούσει.

Η Ελλάδα είναι η χώρα του λαϊκισμού και της υποκρισίας τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. 
Και δεν μπορώ να πω ότι παλιότερα ήταν καλύτερα τα πράγματα γιατί στα τριάντα κάτι μου δεν έχω γνωρίσει άλλη Ελλάδα παρά αυτή που βλέπουμε όλοι σήμερα:
-         Οι αριστεροί του ΚΚΕ έχουν στήσει επιχειρήσεις και τα κονομάνε από το σύνολο των εφημερίδων που τυπώνονται εκεί. 
Αρνούνται οποιοδήποτε σχόλιο για απολύσεις και περικοπές που οι ίδιοι κάνουν στις επιχειρήσεις τους.
-         Οι κάθε είδους "προοδευτικοί" έχουν για πρότυπο τους τον Στάλιν.
-         Οι δεξιοί της χώρας είναι στο πλευρό του δοκιμαζόμενου εργατικού λαού και υπόσχονται διάφορα.
-         Ο ΛΑΟΣ προσπαθεί τρία χρόνια μετά την είσοδο του στη βουλή να ισορροπήσει σε μια πολιτική θέση.
-         Όσο για τον σοσιαλιστή Παπανδρέου συναγωνίζεται τους Ρεπουμπλικάνους σε δεξιόστροφες πολιτικές με σοβαρές πιθανότητες να τους ξεπεράσει...
Και ένας ρημάδης λαός στη μέση να έχει πέσει από τα σύννεφα με τους "κλέφτες πολιτικούς που τον κορόιδεψαν"που αισθάνεται την αδικία στο πετσί του και επιβραβεύει εναλλάξ τους ίδιους κλέφτες πολιτικούς για δεκαετίες.
Στην Ελλάδα του 2010 κανένας δεν θέλει να πει την αλήθεια αλλά και κανένας δεν είναι διατεθειμένος να την ακούσει. Όλοι έχουν γίνει οικονομολόγοι που μιλάνε με άνεση για τα πλεονάσματα της Γερμανίας που αντιστοιχούν στα ελλείμματα του Νότου με μοναδικές γνώσεις το δελτίο ειδήσεων των οκτώ.
Το σκηνικό που περιγράφεται παραπάνω είναι σχεδόν αδύνατο να επαναληφθεί σε παγκόσμια κλίμακα σε οποιαδήποτε χώρα στο μέλλον. Είναι μία μίξη σκληρών ναρκωτικών σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων άρρωστης ψευτο-υπερηφάνειας και μπόλικου αλκοόλ που έχει ποτίσει και το τελευταίο υγιές κύτταρο της ύπαρξης μας.
Και ψάχνουμε απεγνωσμένα τους ενόχους που μας έβγαλαν από την νιρβάνα του καφέ της πιστωτικής κάρτας και του διακοποδάνειου. 
Που μας αναγκάζουν να δουλέψουμε για να γίνουμε άνθρωποι. 
Στην Ελλάδα του σάπιου ΚΚΕ του φραπέ και της ξαπλώστρας όλα αυτά ηχούν γελοία και επικίνδυνα. 
Μέχρι αποδείξεως του εναντίον.
Γράφει ο 29-26

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το εκπαιδευμενο ματι φανηκε απο την αρχη κατα που γερνει ο γραφων αλλα τοσα κ τοσα εχουμε διαβασει ειπαμε ας κανουμε υπομονη να διαβασουμε ακομα εναν που ξερει ποια ειναι η αληθεια αλλα κανεις δεν την λεει να δουμε τι θα μας πει.
Και εκει που τα ψιλοκαταφερνε αφοριζοντας γενικα δεν αντεξε στο τελος και μας πεταξε τη πολιτικη του κουκουλα στα μουτρα κλεινοντας το κειμενο της αληθειας με αυτους που το ανοιξε.
Η Ελλαδα του 2010 ειναι του ΚΚΕ του φραπε κ της ξαπλωστρας.
Εχει γεμισει χρυσαυγιτες πατριωτες πολυ το μπλογκ κυριε αναπτυξη οχι οτι στροφαρε ποτε προς τα αριστερα,δεν ειναι αυτος ο σκοπος αλλωστε να στροφαρετε,αλλα κειμενα που χτυπανε χουντα απο μακρια με γελοιο καμουφλαζ περι φραπεδων κ ξαπλωστρας,για ελληνες που δεν θελουν να δουλεψουν οταν οι ανεργοι μεστο 2011 με μαθηματικους υπολογισμους θα φτασουν το 1 εκκατομμυριο+,αφηνουν την αισθηση μπακαλιστικης πολιτικης καφενειου νοστλγων της χουντας.
Ελπιζω να επαναφερετε το μπλογκ παλι σε πιο σοβαρα επιπεδα.

Ανώνυμος είπε...

Όποτε κάποιος γράφει κάτι εναντίον του ΚΚΕ τότε είτε
α. Είναι χρυσαυγίτης
β. Είναι δεκανίκι του παπανδρέου
γ. Είναι χουντικός.
Αλήθεια ποια μεγάλη υπηρεσία έχει προσφέρει το ΚΚΕ στην πατρίδα και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Ή στους εργαζόμενους μήπως;
Καλά σε μερικούς έχει προσφέρει όπως για παράδειγμα στους εργατοπατέρες πάσης φύσεως με ετήσιους μισθούς 100.000+.
Αυτοί, είναι η αλήθεια, κλαίνε με μαύρο δάκρυ και μάλλον προς τα εκεί ανήκει το ανωτέρω σχόλιο. Δεν πειράζει, περαστικά, αρκετά φάγατε λαμόγια, κάντε πέρα!!!!