Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Διόρισε το σόι της και το χωριό της η Τζάκρη

Τα ρουσφέτια των ρουσφετιών !

Ακόμη ένα αγκάθι για την κυβέρνηση σε ένα θέμα στο οποίο προκύπτει μείζον ηθικό, αλλά και πολιτικό ζήτημα, για την υφυπουργό που διόρισε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς στο Μουσείο Πέλλας.
Ο λόγος για την υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Μακεδονία, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών και συγχωριανών της....

Σύμφωνα την εφημερίδα Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί σήμερα...

Η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

Ο εκδότης της εφημερίδας "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" Σεραφείμ Κοτρώτσος καταγγέλλει ότι δέχθηκε πιέσεις και αποσύρσεις ακόμα και διαφημίσεων ώστε να μην προχωρήσει σε δημοσιεύσεις των πληροφοριών...
Η εφημερίδα δημοσιεύει την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς εώς ξαδέλφια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Τζάκρη κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.

http://tiresias-press.blogspot.com/2010/05/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: