Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Το «σύστημα ΠαΣοΚ» να μένει στην ... απέξω, βλέποντας να χορεύουν τα εκατομμύρια;

Άρχισαν οι εκβιασμοί!

Καζάνι που βράζει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠαΣοΚ η οποία οργανώνεται σε ομάδες των 8 εως 10 Βουλευτών η κάθε μία.
Η Βάσω Παπανδρέου έστειλε σαφή προειδοποίηση χθες στον πρωθυπουργό ότι εάν δεν την αξιοποιήσει στο επόμενο υπουργικό σχήμα, θα περάσει άγρια στην αντεπίθεση. 
Με την ερώτησή της , που συνυπέγραψαν άλλοι 9 Βουλευτές για τον ρόλο της Τράπεζας της Ελλάδος στα κερδοσκοπικά παιχνίδια των κρατικών ομολόγων, δείχνει ότι γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και λογικό είναι άλλωστε αφού το μισό ... βαθύ κράτος της ΤτΕ ελέγχεται από εκείνη.
Με προηγούμενη συνέντευξη της στο "Βήμα" πριν 40 μέρες περίπου, είχε τονίσει:   
Αν κάνουν το λάθος και την υποτιμήσουν τότε θα...
το πληρώσουν πολύ ακριβά, έλεγαν παλαιοί συνεργάτες της απευθυνόμενοι σε Παμπούκη και Πάγκαλο.
Το έχουμε ξαναπεί ότι το «σύστημα ΠαΣοΚ» έχει αρχίσει να περνά στην αντεπίθεση , βλέποντας να χορεύουν τα εκατομμύρια μέσα στην κρίση και αυτό να μένει στην ... απέξω. 
Πολιτικά πρέπει  να τονίσουμε ότι,  έδιναν συγχαρητήρια χθες στη Βάσω Παπανδρέου βουλευτές του ΠαΣοΚ που την συναντούσαν στους διαδρόμους της Βουλής, για την πρωτοβουλία της να καταθέσει ερώτηση για τα περίεργα κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα ομόλογα, τους προηγούμενους μήνες.
Οι «πράσινοι» εκτιμούσαν ότι με τον τρόπον αυτό διεσώθη η υστεροφημία του Κινήματος, καθώς έτσι το ΠαΣοΚ φαίνεται να παίρνει την πρωτοβουλία για τη διερεύνηση ενός σκανδάλου που ενδεχομένως αφορά και δικά του στελέχη.
Το βέβαιο πάντως είναι ότι διεσώθη η υστεροφημία της Βάσως, ως ένα από τα πλέον σοβαρά στελέχη του ΠαΣοΚ, με διαχρονική συνέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: