Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ακόμη δεν παραιτήθηκε η Α. Γκερέκου;


Επί 17 ολόκληρα χρόνια το πολιτικό και δικαιοδοτικό σύστημα της χώρας δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ούτε ένα ευρώ από τον μεγάλο οφειλέτη του Δημοσίου, τον επίσης μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο που, όπως προκύπτει από έγγραφα της ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών, οφείλει από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις 5,5 εκατ. €.

Μέγας σάλος από την αποκάλυψη.
Στο μηχανογραφικό προφίλ, που έχει συντάξει το 2009 η ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών για τον Βοσκόπουλο (υποβάλλει δήλωση μαζί με τη σύζυγό του, νυν υφυπουργό Πολιτισμού – Τουρισμού, Αγγελική Γκερέκου) φαίνεται ότι από το 1993 μέχρι και σήμερα δεν πληρώθηκε ο φόρος εισοδήματος και λοιποί φόροι, που προέκυπταν από τις φορολογικές δηλώσεις έως και το οικονομικό έτος 2009 (εισοδήματα του 2008).
Το αυτί της Αντζελας, δεν ιδρώνει;
Ακόμη και στην περίπτωση, που δεν γνώριζε, για λόγους ευθιξίας, οφείλει σήμερα να παραιτηθεί; 
Αν το σκάνδαλο άγγιζε υπουργό οποιασδήποτε ευνομούμενης χώρας δεν θα ήξερε που να ...
κρυφτεί!
Αντιλαμβανόμαστε ότι, εδώ είναι Μπαλκάνια, ωστόσο εδώ που φτάσαμε Αντζελα, σοσιαλίστρια, δεν μπορεί να είσαι δημόσιο πρόσωπο, να ασκείς εξουσία, να ηγείσαι ενός υπουργείου, και ο σύζυγός σου να είναι φοροφυγάς.
Δεν γίνεται να πληρώνει ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο έντιμος επαγγελματίας για την χρεοκοπία, που μας οδήγησε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και η οικογένεια της υπουργού να κλέβει το κράτος!!! Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό!!!
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα Αντζελα, όσον αφορά, φυσικά, τη συνέπεια των λόγων σου…
Γράφει ο Καφενόβιος.
kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: