Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σαμαράς ζητά νέα συνάντηση με Παπανδρέου.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπως γράψαμε το πρωϊ εδώ, που όμοιες τους δεν έχουν ξανασυμβεί στα χρόνια της Μεταπολίτευσης και παραπέμπουν σε εποχές της πρώτης μεταπολεμικής περιόδου, προδιαγράφονται στο άμεσο μέλλον.
Σήμερα αργά το μεσημέρι ο Σαμαράς ζήτησε να συναντηθεί εκ νέου με τον Παπανδρέου , αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Μόσχα, προκειμένου να συζητήσουν για τα εθνικά και την οικονομία.
Ασφαλέστατες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις επαφές του με ευρωπαίους ηγέτες ο Σαμαράς πληροφορήθηκε ότι η Ευρώπη έχει τελειώσει τα εθνικά μας ζητήματα, όπως τα Ελληνοτουρκικά και το βέτο στο Σκοπιανό γι΄ αυτό και μετά τη συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Δ. Δρούτσα, ο Αβραμόπουλος πολύ προσεκτικά είπε ότι ο Δρούτσας «ανέγνωσε το περιεχόμενο των επιστολών Παπανδρέου - Ερντογάν αλλά δεν τις επέδωσε». 
Παράλληλα ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει ενημερωθεί για τα σκληρά και επώδυνα μέτρα που αποφάσισαν οι Γερμανοί, η Κομισιόν και το ΔΝΤ να επιβάλλουν στην Ελλάδα και αυτά μεταξύ άλλων αφορούν την άμεση περιστολή του προσωπικού στον δημόσιο τομέα και την άμεση περικοπή των επιδομάτων του Πάσχα και του καλοκαιριού.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: