Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Το μεγάλο λάθος του Παπανδρέου...

...Η εγκατάλειψη του Γαλλογερμανικού άξονα!

Οταν κάποιος απο προσωπικές εμμονές καί λάθος εκτίμηση δυνατοτήτων εμπλέκεται σέ μία διαμαχη πού τον ξεπερνά το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί στή μέση τής διαμάχης χωρίς φίλους και έξω απο συστήματα ασφαλείας...
Εάν δέ έχει ανοιχτά και τα πλευρά του είναι βέβαιο ότι θα πληρώσει τα σπασμένα και απο τίς δύο μεριές επειδή δέν τον εμπιστεύεται κανένας...
Διαβάστε μιά εκτίμηση αναγνώστη γιά τήν κατάσταση...
Ο Καραμανλης βασιζε την πολιτικη του πανω στο γαλλογερμανικο αξονα,ακομη και τα ανοιγματα προς τη Ρωσια ειχαν την εγκριση της Γερμανιας που συνεργαζεται με τους Ρωσους και ταυτοχρονα κρατουσε ενα υποφερτο επιπεδο σχεσεων με ΗΠΑ με την προσφορα των βασεων,ασκησεις με Ισραηλ,στρατο στο Αφγανισταν κλπ παρα τις διαφωνιες για Σκοπια.
Ο γαλλογερμανικος αξονας ανεχοταν και καποιες αποκρυψεις στοιχειων για να βγαινουν τα οικονομικα της Ελλαδος.
Ο ΓΑΠ περιβαλλομενος απο ομπαμικους οικονομολογους της αμερικανικης αριστερας περιφρονησε τη γαλλογερμανικη δεξια,αποκαλυψε μονος του τα ελλειμματα και θρασυτατα δηλωσε οτι δεν εχει αναγκη για μετρα γιατι περιπου τα ιδια κανει ο Ομπαμα, λησμονωντας οτι προκειται για υπερδυναμη που τυπωνει το δικο της νομισμα και ξοδευει οσο θελει.Οι Γερμανοι εγιναν πυρ και μανια για τη ναρκη στα θεμελια του ευρω και αρχισαν να μας κυνηγανε.Αν ο ΓΑΠ περιμενε βοηθεια απο τον Ομπαμα την πατησε γιατι αυτος τον πουλησε.
Χαρακτηριστικο ειναι οτι τοσο ο Καραμανλης οσο και ο Σημιτης ειχαν κληθει στο Λευκο Οικο με την εκλογη τους.Για τον ΓΑΠ με τις πολυδιαφημισμενες σχεσεις του με την Αμερικη και τους νομπελιστες αριστερους οικονομολογους που τον περιβαλλουν προσκληση δεν ερχεται και αυτο λεει πολλα.
Γιατι τον πουλησε τωρα ο Ομπαμα;Ισως γιατι προτεραιοτητα της Αμερικης ειναι ο ισλαμικος κοσμος και η Τουρκιακαι η Ελλαδα αχρηστη,ισως γιατι ουτε καν για την Ευρωπη δεν ενδιαφερεται τοσο ο Ομπαμα.Πολλα μπορουν να υποτεθουν.
Το θεμα ειναι οτι ο Γιωργος μπηκε στη μπουκα των Γαλλογερμανων ενω οι Αμερικανοι αδιαφορουν και οι Αγγλοι ψαχνουν ευκαιρια να χτυπησουν το ευρω δια της Ελλαδος.

Μια ιδέα από τον wolf

Δεν υπάρχουν σχόλια: