Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Ο "Τιτανικός", το "Σάμινα" και η "Εξεταστική"...

...οι καπετάνιοι και υπουργοί ναυαγίων στήνουν εξεταστικές!


Ο καπετάνιος του «Τιτανικού» δε θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο άνθρωπο για να προωθήσει το αίτημά του για εξεταστική από τον υπουργό του «ΣΑΜΙΝΑ».
Το ανεπτυγμένο, στον υπέρτατο βαθμό, αίσθημα ευθιξίας του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠαΣοΚ και η ολοκληρωτική μάχη κατά της διαφθοράς και των λογιστικών αλχημειών που είχε δώσει ο υπουργός Οικονομικών από τη θέση στο Δ.Σ. του ΟΤΕ και του συντονιστή της «Χάρτας Σύγκλισης» αποτελούν εχέγγυα του ότι δεν θα υπάρξει κανένα ναυάγιο.
Η διευρυμένη χρονικά περίοδος (2004- 2009) που θα διερευνήσει η εξεταστική προφανώς και δε δύναται να θεωρηθεί ότι κρύβει το παραμικρό ίχνος πολιτικής σκοπιμότητας και μετάθεσης ευθυνών, αλλά υπηρετεί την ειλικρινή διάθεση της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ να φτάσει για άλλη μια φορά «το μαχαίρι στο κόκκαλο».
Ένας ΓΚΑΪΝΤΑΡος οικονομικής πολιτικής (αύξησης ΦΠΑ-έμμεσων φόρων και άρα πληθωρισμού σε περίοδο ύφεσης), 
ένας ΓΚΑΪΝΤΑΡος ευθιξίας, και ένας μοιραίος και άβουλος ποδηλάτης προσδοκούν να διέλθει το έθνος τα «Καυδιανά Δίκρανα» του ΔΝΤ τρώγοντας τις σάρκες του σε στιγμές κρίσης, προς τέρψιν ενός καθόλου άμωμου πανευρωπαϊκού «κατιναριού».
Πρέπει το έθνος να τους ακολουθήσει;


Μαύρο Κουνάβι

(ΣΣ: Ο Γεγκόρ Γκαϊντάρ, πρώην πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομίας της Ρωσίας, ήταν ο υπεύθυνος της διαβόητης “θεραπείας σοκ”  με πολιτικές τύπου ΔΝΤ στην Ρωσία του Γιέλτσιν πράγμα που οδήγησε τη Ρωσία στη χρεωκοπία. 
Απεβίωσε προ 2 μηνών. 
Ήταν υπεύθυνος γι αυτές τις πολιτικές μαζί με τον γαμπρό του Γιέλτσιν Τσουμπάϊς ο οποίος και είχε βραβευτεί από το ΔΝΤ το 1998. 
Λίγες μέρες μετά, η Ρωσία κήρυξε πτώχευση)
Από Αntinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: