Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για ριζοσπαστικές αλλαγές στη νεολαία μας.


Το άρθρο που ακολουθεί μας εστάλη με Mail, απ' ότι όμως αντιληφθήκαμε έχει καταγραφεί και ως σχόλιο σε σχετική με το θέμα ανάρτηση: http://emprosdrama.blogspot.com/2010/02/o_23.html Εμείς το αναδημοσιεύουμε όπως θα κάνουμε σε όλα τα μηνύματα που λαμβάνουμε. Εκτιμούμε όμως ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των στελεχών της ίδιας παράταξης. Επίσης τα σχόλια πρέπει να είναι κόσμια διαφορετικά θα διαγράφονται! Η Νεολαία ενός κόμματος είναι η δεξαμενή παραγωγής πολιτικής και ιδεολογίας! Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεση μας, αλλά κρίναμε σκόπιμο να μην τα δημοσιεύσουμε...( Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό μας αρχείο σε ηλικία Ο.Ν.ΝΕ.Δ.). 
Διαβάστε το μήνυμα που ακολουθεί:
Από όσο μπορώ να καταλάβω από σχόλια και αναρτήσεις που έχουν πέσει στην αντίληψη μου τις τελευταίες μέρες  με αφορμή τις επικείμενες εκλογές προέδρου της ΟΝΝΕΔ,  κανένας δεν θέλει και δεν επιδιώκει να ασχοληθεί με την παραγωγή πολιτικής. Με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων για την αναδιάρθρωση και αναγέννηση της περιθωριοποιημένης μέχρι και σήμερα ΟΝΝΕΔ.
Ο Ανδρέας Παπαμίμικος έχει επιλέξει να μην ασχοληθεί με τους τόνους λάσπης που βάλλονται εναντίον του τόσο καιρό, αλλά να μιλήσει πολιτικά. 
Με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για ριζοσπαστικές αλλαγές στη νεολαία μας
Αλλαγές που μπορούν να καταστήσουν την ΟΝΝΕΔ και πάλι ενεργή, δραστήρια και παρεμβατική. 
Μια πολιτική νεολαία που θα έχει λόγο ύπαρξης.
Ήταν ο πρώτος που αγωνίστηκε και υποστήριξε την αλλαγή στην διαδικασία εκλογής προέδρου και το άνοιγμα στη κοινωνία με εκλογή προέδρου από όλους τους νέους της Ελλάδας από 18 έως 32 ετών. Η ΟΝΝΕΔ έκανε ένα βήμα προς τη...
Δημοκρατία.

Είναι ο πρώτος που έχει δηλώσει και υποστηρίξει επίσημα την αναγκαιότητα οικονομικής διαφάνειας και λογοδοσίας των οργανώσεων.  
Μια ΟΝΝΕΔ με νομική προσωπικότητα, με Αριθμό Φορολογικού Μητρώου που θα δίνει λόγο σε όλους τους ΟΝΝΕΔίτες για την χρηστή οικονομική της διαχείριση.
Είναι ο πρώτος που έχει δημοσιοποιήσει συγκεκριμένη πρόταση για ζητήματα που απασχολούν πολλούς από εμάς τους νέους, όπως είναι το ζήτημα των συμβασιούχων Stage.
Είναι ο πρώτος που δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για το άσυλο, με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στο ΕΜΠ της Αθήνας και στο Α.Π.Θ. της Θεσσαλονίκης.
Επιλέγει να μην ασχοληθεί με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικές κόντρες και ίντριγκες του παρελθόντος με κανέναν.
Το μόνο που έχει να προβάλλει είναι πολιτική και όχι ανακύκλωση της λάσπης.
Προτάσεις για μια Νέα και Δυνατή ΟΝΝΕΔ, με βάση τις οποίες μπορεί ο κάθε ΟΝΝΕΔίτης της χώρας να τον αξιολογήσει και να τον κρίνει στις 18 Απριλίου.
Σε όλα αυτά που του καταλογίζουν απαντά με τόνωση της δημοκρατικότητας και με αύξηση της συμμετοχικότητας από όλους τους νέους.
Εάν θέλετε να συνεχίσετε να αναλώνεστε στη λάσπη είναι δική σας επιλογή για το μέλλον αυτής της ιστορικής οργάνωσης...
Αναγνώστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ "Αναγνώστη" γιατί δεν κοιτάς λίγο πιο κάτω τον "δεκάλογο" του ωραίου μας αγώνα καθώς και το blog μας www.onnedallagi.blogspot.com για θέσεις και αρχές πάνω στην ΟΝΝΕΔ.
Επίσης μπορείς να επισκεφτείς και τα site άλλων υποψηφίων π.χ. του Κώστα Χατζή, www.kostasxatzis.gr για να βρεις θέσεις και αρχές, κτλ.
Μην βλέπεις το νόμισμα μόνο απο την πλευρά που σε συμφέρει...
Με αγάπη
ΟΝΝΕΔίτης