Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Πρέπει να ρίξουμε και εμείς τους τόνους, εδώ, στην Ελλάδα.

Ο Αλογοσκούφης περνά στην αντεπίθεση


O πρώην Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών  Γ. Αλογοσκούφης καταθέτει αγωγή για αποκατάσταση ηθικής βλάβης, εις βάρος του Γερμανού Ευρωβουλευτή κ. Γ. Χατζημαρκάκη μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις συκοφαντικές αναφορές του σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ήδη σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» μίλησε για όλους και όλα. 
Θεωρεί δεδομένο ότι η σημερινή κυβέρνηση έκανε κακούς χειρισμούς όσον αφορά την διαχείριση της παρούσας οικονομικής κατάστασης. 
«.Πρέπει να ρίξουμε και εμείς τους τόνους, εδώ, στην Ελλάδα. 
Πρέπει να πάψουμε, με τη δική μας συμπεριφορά, να συντηρούμε το ελληνικό θέμα. 
Δεν χρειάζεται να βγαίνει ο πρωθυπουργός κάθε μέρα να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ και να συντηρεί την εικόνα της Ελλάδας. 
Δεν χρειάζεται ο υπουργός Οικονομίας να δίνει εκατό συνεντεύξεις την ημέρα σε όλα τα Μέσα διεθνούς ενημέρωσης, όλου του κόσμου... 
Αυτό που χρειάζεται να γίνει, είναι να... πάρουμε τα μέτρα και να κοιτάξουμε να τα εφαρμόσουμε». Καθώς το τελευταίο διάστημα δέχεται εκατέρωθεν βέλη για την πολιτική που ακολούθησε το διάστημα της θητείας στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών αναφέρει ότι «Είναι δεδομένο ότι ανατράπηκε η πολιτική μου. 
Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά κάθε κυβέρνηση έχει δικαίωμα να ανατρέπει την πολιτική της. 
Όμως δεν μπορεί, όταν ανατραπεί μια πολιτική, μετά να λέμε σήμερα “αυτός που του ανατρέψαμε την πολιτική, φταίει”...».

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Ο πρώην τσάρος της ελληνικής οικονομίας θα μηνύσει τον γερμανό ευρωβουλευτή που τον χαρακτήρισε "απατεώνα".

Ο τέως υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιωργος Αλογοσκούφης, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου του "έδωσε εντολή στους νομικούς συμβούλους του να καταθέσουν αγωγή για αποκατάσταση ηθικής βλάβης, εις βάρος του Γερμανού Ευρωβουλευτή κ. Γ. Χατζημαρκάκη μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις συκοφαντικές αναφορές του σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης".

Εξάλλου σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθό 9,84 ο κ.Αλογοσκούφης αναφερόμενος στους χειρισμούς της κυβέρνησης είπε ότι "το ότι έκανε η σημερινή κυβέρνηση κακούς χειρισμούς, αυτό είναι δεδομένο", επισημαίνοντας ότι "δεν χρειάζεται να βγαίνει ο πρωθυπουργός κάθε μέρα να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ και να συντηρεί την εικόνα της Ελλάδας.

Δεν χρειάζεται ο υπουργός Οικονομίας να δίνει εκατό συνεντεύξεις την ημέρα σε όλα τα Μέσα διεθνούς ενημέρωσης, όλου του κόσμου. Αυτό που χρειάζεται να γίνει, είναι να πάρουμε τα μέτρα και να κοιτάξουμε να τα εφαρμόσουμε".