Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Στην πόρτα της εξόδου και ο Αλέκος Κοντός

kontos-rousopoulos.jpg

Μετά την αποχώρηση του Θ. Ρουσόπουλου ξεκίνησε μια συζήτηση για την τύχη και των άλλων Βατοπεδινών. Το πιθανότερο είναι να μείνουν όλοι έξω.

Ο μόνος που υπάρχει μια μικρή περίπτωση να την γλιτώσει είναι ο Ευ. Μπασιάκος. Και αυτό γιατί από την ημέρα που έμεινε εκτός κυβέρνησης δεν έχει «προκαλέσει με την συμπεριφορά του». Οι υπόλοιποι βρίσκονται στην ίδια μοίρα.

Αν και η περίπτωση του Ρουσόπουλου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτές των Γ. Βουλγαράκη και Π. Δούκα. Αυτοί έχουν κατέβει στον κόσμο και έχουν πάρει σταυρό. Δύσκολο πράγμα να μαζεύει κανείς 30.000 και 40.000 σταυρούς.

Ανεξάρτητα, όμως, απ' όλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί ότι στο κάδρο των Βατοπεδινών έχει ξαναπεί ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός. Το αναφέρουμε γιατί ο ίδιος πίστευε ότι θα την γλίτωνε.

Ωστόσο, κυβερνητικά στελέχη που γνωρίζουν το παρασκήνιο έλεγαν ότι: «πολύ σύντομα θα λάβει το γράμμα του αποκλεισμού από το Μαξιμου». Μετά το ναύαγιο της Ν.Δ. στην Ξάνθη είναι πιο εύκολες οι αποφάσεις του Καραμανλή.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: