Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Πάνε καλά στο ΠΑΣΟΚ ;


Από το πρωί κυκλοφορεί στα διάφορα δημοσιογραφικά πηγαδάκια η εξής είδηση :

Σήμερα το πρωί , ανήμερα των γενεθλίων του Γιώργου Παπανδρέου , είχε κανονιστεί η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος στο γραφείο του πρώτου...


Όταν οι κ.κ Πάγκαλος , Βενιζέλος , Ραγκούσης κι Αθανασάκης έφτασαν στον προθάλαμο του γραφείου του Παπανδρέου , η γραμματέας τους ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να περιμένουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε την τελευταία στιγμή μια τηλεφωνική κλήση .


Χωρίς εμφανή αιτία , ο Β.Βενιζέλος "βγήκε" από τα ρούχα του και άρχισε να φωνάζει έξαλλος στη γραμματέα λέγοντας "μας περνάτε για ζώα" κτλ .

«Είναι απαράδεκτο, είναι προσβλητικό και δεν θα το ξαναεπιτρέψω! Τι είμαστε, θέαμα για ζωολογικό κήπο;», έλεγε εκνευρισμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφήνοντας άφωνο μέχρι και τον Πάγκαλο.


Ο Γιώργος Παπακωσταντίνου έτρεξε να κλείσει την πόρτα, οι δημοσιογράφοι διώχθηκαν κακήν κακώς και η γραμματέας του κ. Παπανδρέου πήγε στο καπνιστήριο για να ηρεμήσει.


Η αντίδραση του Βενιζέλου προκάλεσε την έκρηξη του Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος τον..παρότρυνε να μείνει στη θέση του λέγοντας...


«Όρθιος ή καθιστός Βαγγέλη, το ίδιο μαλ@κας θα είσαι»

Η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώνεται από αρκετές πηγές και φαίνεται να είναι αληθής !

Εμείς δεν ήμασταν μπροστά αλλά μας το μετέφεραν...

Και το ερώτημα είναι εύλογο :

Πάνε καλά στο ΠΑΣΟΚ ή τους βάρεσε η ζέστη ;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: