Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Απ' ότι φαίνεται το ... ξεσκίσιμο άρχισε..!

Είχαμε γράψει εδώ, για την απομάκρυνση του κ. Σπύρου Παπανικολάου από την προεδρία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), ότι  είχε δήλωσει στην κυβέρνηση :
Απ' ότι φαίνεται το ... ξεσκίσιμο άρχισε αλλά και πάλι αυτή την κόντρα την πληρώνει η Ελλάδα!
Οι υπηρεσίες της Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών ερευνούν το παρελθόν, του αντικαταστάτη του κ.Παπανικολάου, του κ. Πέτρου Χριστοδούλου, νέου προέδρου του ΟΔΔΗΧ!
Η fed εστιάζει στο γεγονός αν ο κ. Χριστοδούλου έπαιξε τον ρόλο μεσάζοντα για τα όσα είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Σημίτη με τη Goldman Sachs που αφορούν το Δημόσιο Χρέος !

Αξίζει να επαναλάβουμε ότι ο κ. Παπανικολάου ήταν πρόεδρος, που τοποθετήθηκε πριν τέσσερα χρόνια από τον Αλογοσκούφη, δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία αλλά στο ΠαΣοΚ.
Είναι άνθρωπος του Γεράσιμου Αρσένη, συζύγου της Λούκας, απο τη δεκαετία του '80 στην Εθνική Τράπεζα!
Η κ. Κατσέλη είχε συχνές επαφές, από την περίοδο της αντιπολίτευσης του ΠαΣοΚ και ο κ. Παπανικολάου την ενημέρωνε για τον Δανεισμό και το Δημόσιο Χρέος!
Μετά το αυτογκόλ λοιπόν της τοποθέτησης Ρουμελιώτη στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ακόμη μια προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου χτυπάει καμπανάκι στη διεθνή κοινότητα, και προκαλεί απορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: