Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του και έκανε τους Ελληνες σκλάβους! [βίντεο]

Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του και έκανε τους Ελληνες σκλάβους! [βίντεο] Για έναν πρωθυπουργό που δεν φοράει γραβάτα αλλά κάνει ότι του λέει η Ε.Ε και το ΔΝΤ, το ξεπούλημα της Ελλάδας αλλά και Ελληνες που είναι σκλάβοι έκανε λόγο ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.


Μιλώντας σε εκπομπή που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber, ο Μπουλούτ, κορυφαίος σύμβουλος του Ερντογάν, είπε ότι... η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα έχει κάνει τους Ελληνες σκλάβους λόγω του χρέους τονίζοντας πως όλα τα λιμάνια και τα κεφαλαία της χώρας έχουν περάσει στα χέρια της Γερμανίας.
«Ολα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες. Σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα. Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας» δήλωσε και συμπλήρωσε πως:
«Eνας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπαν η ΕΕ και το ΔΝΤ, πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά. Σήμερα οι Eλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί..».


Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: