Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ από Βαρουφάκη: "Θα μας εξαθλιώσουν επίτηδες για παραδειγματισμό..!"

Στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού  ALTER, καλεσμένος του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο γνωστός καθηγητής οικονομικών κ. Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος είπε το πιο κάτω σοκαριστικό, που άφησε προφανώς εμβρόντητους όσους παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή το κανάλι.
Είπε περίπου, πως... πρόθεση της τρόϊκας και κυρίως της Γερμανίας είναι να περικοπεί μεν ένα μέρος του ελληνικού χρέους (για τους γνωστούς λόγους), αλλά επειδή αυτό μπορεί να ανοίξει την όρεξη και σε άλλα κράτη (όπως π.χ. της Ιταλίας) να ζητήσουν κάτι παρόμοιο, θα πρέπει η εξαθλίωση που θα επιβληθεί στον ελληνικό λαό να είναι τέτοιας έντασης και έκτασης, ώστε να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή, οποιουδήποτε άλλου ευρωπαϊκού κράτους, διανοηθεί να ζητήσει «κούρεμα» του δικού του χρέους.
Έπειτα από αυτό, που ακούστηκε δημόσια από επίσημα χείλη, αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι τι μας περιμένει. Θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας, αν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας ...;. να μας σαρώσει όλους η εξαθλίωση ή θα αντιδράσουμε..
Η μόνη λύση είναι να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Και τα σχέδια θα τους τα χαλάσουμε μόνο αν αντιδράσουμε με τέτοιο δυναμικό τρόπο, ώστε αυτή η αντίδραση να οδηγήσει τελικά σε πλήρη κατάρρευση του εσωτερικού καθεστώτος και τιμωρία των ενόχων. 
Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα, αφενός να απελευθερωθεί ο λαός μας και αφετέρου να σταλεί το μήνυμα του κινδύνου της εσωτερικής εξέγερσης των δικών τους λαών, σε εκείνα τα καθεστώτα που θέλουν τώρα να μας χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Το πειραματόζωο «ΕΛΛΗΝΑΣ», θα αντιδράσει, δεν μπορεί!!!
Μας καλεί τώρα πλέον η παγκόσμια ιστορική φήμη μας και το παγκόσμιου ενδιαφέροντος πεπρωμένο μας..
Δεν θα τα εξευτελίσουμε, δεν θα τα προδώσουμε ...;
Το δικό μας μήνυμα προς όλους τους λαούς θα είναι ένα και θα είναι ελληνικό, όπως κάνουμε κάθε φορά που γράφουμε ιστορία ...;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: