Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου - Σαμαρά το απόγευμα της Τρίτης

Κύκλος επαφών με τους αρχηγούς

Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθεί στις 7 το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 
Στο επίκεντρο όλες οι εξελίξεις εν όψει της Συνόδου της 23ης Οκτωβρίου.
Η συνάντηση θα γίνει, σύμφωνα με τη ΝΔ, έπειτα από σχετική πρόταση που μεταφέρθηκε τηλεφωνικά από το γραφείο του Πρωθυπουργού στο γραφείο του κ. Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα... ακολουθήσουν επαφές και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου είχε... γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα όχι μόνο στον ελληνικό λαό, αλλά σε όλη την Ευρώπη και ζήτησε να μπει τέλος σε αυτή την ανασφάλεια, με τρόπο που θα δώσει γερές βάσεις για μια αναπτυξιακή πορεία.

Χτίζουμε πάνω στις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη μάχη.

Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι, για να βγάλουμε ξανά την Ελλάδα ασπροπρόσωπη, συμπλήρωσε και ζήτησε αρραγές μέτωπο από όλες τις δυνάμεις της χώρας.

Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Αύριο λοιπόν, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ενημερώσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε μια συνάντηση με βαρύνουσα πολιτική σημειολογία, καθώς σύμφωνα με τα ευρήματα όλων των δημοσκοπήσεων, ο Πρωθυπουργός είναι εκείνος που βρίσκεται στη φάση της αποχώρησης από την εξουσία, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς έρχεται να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εθνική συγκυρία.