Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μπακογιάννη: Δεν με ενδιαφέρει αν με βρίσουν ή μου κολλήσουν οποιαδήποτε ταμπέλα...θα πω τα πράγματα με το όνομα τους [Video]

Μια "γεμάτη" συνεντευξη  έδωσε χθες η Ντόρα Μπακογιάννη στο ALTER και στον Νίκο Χατζηνικολάου. 
Η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας έδειξε να θέλει να πει πολλά πράγματα -σε ορισμένες στιγμές "ξεχείλιζε" από λέξεις- και γενικά έδειξε να είναι γεμάτη από ενέργεια για τη δύσκολη συνέχεια που την περιμένει. 
Ο Χατζηνικολάου την κράτησε όμως προσγειωμένη σε θέματα εσωκομματικής χροιάς και περιεχομένου (πουλάνε άλλωστε περισσότερο).
H κ. Μπακογιάννη έχει αρχίσει να μην φοβάται να πει αυτά που πιστεύει, κάτι που ίσως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια ελέω "εσωκομματικών ισορροπιων" και της κουρσας για τη προεδρία.
Πλέον όμως μετά την ήττα στο εσωκομματικό μέτωπο αλλά και την εθνική κρίση , φαίνεται να μην τη σταματάει κανείς από το να εκφράσει αυτό που θέλει.
Τι είπε στην συγκεκριμένη συνεντευξη; 
Διαβάστε παρακάτω τα βασικά σημεία, αλλά δείτε και το βίντεο μιας και έχει άλλα τόσα.:
  • Δεν ήταν στραβος ο γυαλός εμεις στραβα αρμενίζαμε, το τεράστιο αδηφάγο κράτος απέτυχε, ρουφούσε όλο το αίμα του ιδιωτικού τομέα
  • "Είμαστε τόσο δυνατοί (η ελληνική κοινωνία), όσο ο πιό αδύναμος μας κρίκος"
  • Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένα Κεντρώο Ευρωπαϊκό κομμα ... ο Αλέκος Παπαδόπουλος δεν θα έρθει στο κόμμα.
  • Από το '80 όποιος προτεινε  αλλαγές/ανατροπές ρήξεις οι δυνάμεις της αδράνειας του κόλλαγαν τη στάμπα φιλελευθερος ... πρέπει οπωσδήποτε να χτυπηθεί ο κρατικοδίαιτος συνδικαλισμός και αν αυτό είναι νεοφιλελευθερο είμαι έτοιμη να το υποστηρίξω. Αυτά λοιπόν εμείς θα τα πούμε με τ' ονομα τους, δεν με ενδιαφέρει αν θα με βρίσουν, δεν με ενδιαφέρει αν θα μου κολλήσουν τη οποιαδήποτε ταμπέλα
  • Οι μισοι υπουργοι κρύβονται κύριε Χατζηνικολάου, κρύβονται αντι να κανουν τη δουλεια τους για να σωσουν το πολιτικό τους image, για να μην πω τίποτα άλλο ... αν χαθεί η Ελλάδα ποιός από μας θα επιβιώσει (πολιτικά)?
  • Εγώ οφιτσια και υπουργικές καρέκλες σε κυβερνηση Παπανδρέου δεν θέλω, απλά ζητάω εθνική συνεννόηση.
  • Στην αυριανή κοινοβουλευτική συνεδρίαση της ΝΔ, για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο θα λαβουν το λόγο βουλευτές στη Νέα Δημοκρατία ... ήδη η παρουσία της Δημοκρατικής Συμμαχίας έχει πετύχει να επηρεάσει. Οι συνάδελφοι βουλευτές κάνουν τεράστια προσπάθεια να δουν αν μπορούν να περάσουν τις απόψεις τους στο κόμμα που ήδη ανήκουν.
  • Εγώ δεν κάλεσα κανένα από τη ΝΔ, από το Badminton είπα σας παρακαλω πάρα πολύ ... η Δημοκρατική Συμμαχία έχει στόχο να βγάλει 80 καινούργιους και 20 έμπειρους πολιτικούς ... το κίνημα μας είναι ανοιχτό στους νέους ανθρώπους ... η διαφορετική άποψη θα είναι καταστατικά κατοχυρωμένη. 

Δείτε όλη τη συνεντευξη στο video:
ΜΕΡΟΣ Α


ΜΕΡΟΣ Β



http://antiitroktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: