Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Π. Δούκας: «Κάποιοι θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγγνώμη»


Μηνύει το ΠΑΣΟΚ!

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Δούκας, ο οποίος παραπέμφθηκε από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στο Δικαστικό Συμβούλιο, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του για την υπόθεση του Βατοπεδίου, είναι αποφασισμένος να αντιδράσει, ακολουθώντας τη δικαστική οδό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Δούκας, γαμπρός του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδη Έβερτ, θα καταθέσει αγωγή κατά των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, που ανήκουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη.
Οι δικηγόροι του Πέτρου Δούκα, όπως και η πλειοψηφία των νομικών αλλά και των συνταγματολόγων οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί δημοσίως για την υπόθεση του Βατοπεδίου, έχουν ...
ξεκαθαρίσει ότι, από τη στιγμή που ενδεχόμενες ευθύνες των πρώην υπουργών της Νέας Δημοκρατίας έχουν παραγραφεί, δεν υπήρχε νομική βάση για την παραπομπή τους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που ο Πέτρος Δούκας κερδίσει τη δικαστική διαμάχη του με τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ, θα προσφέρει τα χρήματα που θα εισπράξει ως αποζημίωση, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων, σε μια ουσιαστική κίνηση, αλλά με υψηλό πολιτικό και κοινωνικό συμβολισμό.
REPORTER

1 σχόλιο:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Εάν έκανε μήνυση ο κάθε πολίτης στο Πασόκ για την βλάβη που υπέστη από αυτό, θα μπορούσαν να καταργηθούν τα συνταξιοδοτικά ταμεία. Θα έφταναν τα πρόστιμα για να συνταξιοδοτηθούν γενεές δεκατέσσερις. Και όπως είπε ο ΓΑΠ τα λεφτά υπάρχουν στον Καναδά και την Μινεσότα.