Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση Σαμαρά στην Κυβέρνηση...

... από την Καστοριά

Την οικονομική πρόταση του για ταχεία έξοδο από την κρίση, υπερασπίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς από την Καστοριά όπου περιοδεύει.  
Ταυτόχρονα επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας για το μνημόνιο: «Αδειάζουν τα νερά από τα βάρκα με...τρύπιο κουβά! Και τα μισά χύνονται πάλι μέσα στη βάρκα. Κι έτσι δεν θα αδειάσει ποτέ η βάρκα».
«Το Σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας μηδενίζει το έλλειμμα σε ενάμιση χρόνο, μειώνει το χρέος μέσα σε τέσσερα χρόνια, και βγάζει την χώρα από τους όρους του Μνημονίου μέσα σε μια διετία. Άρα δημιουργεί Ελπίδα», υποστήριξε ο... κ. Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η κυβέρνηση στήνει διαρκώς Εξεταστικές Επιτροπές για αποπροσανατολιστικούς λόγους και επανέλαβε ότι ως πρωθυπουργός θα συστήσει μία και μόνο για το μνημόνιο.
Αναφέρθηκε επίσης στο μήνυμα που πρέπει να στείλει ο ελληνικός λαός στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Τι ακριβώς θέλετε; Να νιώσει η κυβέρνηση ευχαριστημένη με την ετυμηγορία του λαού; Ή να νιώσει... ζεματισμένη;» διερωτήθηκε, ενώ αναφερόμενος στα εσωκομματικά υπογράμμισε ότι έχει γίνει αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος.
Στη σκιά δηλώσεων στελεχών της ΝΔ περί επιστροφής κάποιων από αυτούς που «πλήγωσαν» την παράταξη, ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι το κόμμα έχει απορρίψει τα λεγόμενα βαρίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: