Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Που την βρήκες Αντώνη Σαμαρά;

Ο λόγος για την ... Τζότζολα!

Ποιός σας την πρότεινε και την τοποθετήσατε στην νευραλγική θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας;
Ρωτήσατε κάποιον από τον Έβρο να σας πει την γνώμη του; 
Γελούσαν, όλοι στην Αλεξανδρούπολη, όταν έμαθαν για τα αξιώματα που τις δώσατε! 
Δεν άργησε λοιπόν, η εν λόγω κυρία, να εκθέσει την ΝΔ και όλους όσους αγωνίσθηκαν διαχρονικά για την ιδεολογία, τις θέσεις και την προσφορά της παράταξης στην πατρίδα!
Συγκεκριμένα χθες  προκάλεσαν αίσθηση οι  δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του flash, σχετικά με τις ευθύνες του Κ. Καραμανλή για την υπόθεση Βατοπεδίου.
Έφθασε στο σημείο ν' αποκαλέσει τον Κώστα Καραμανλή, "βαρίδι"!
Και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που το "Σκάνδαλο του Βατοπεδίου" αρχίζει να ξεκαθαρίζει και να διαφαίνεται ότι ήταν ένα κατασκευασμένο "πολιτικό σκάνδαλο" με στόχο να πλήξει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τον Κώστα Καραμανλή για να φέρει στην εξουσία τον κ. Παπανδρέου! 
Αυτή είναι η επικοινωνιακή πολιτική της ...
Νέας Δημοκρατίας;
"Εγώ επειδή είμαι η νέα γενιά της ΝΔ δε μπορώ να ασχοληθώ με τα βαρίδια του παρελθόντος που άλλωστε έχουμε αφήσει πίσω μας. 
Για μενα βαρίδιο είναι η τελευταία 30ετία, το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν, η ΝΔ πλέον έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της, κοιτάει μπροστά", δήλωσε χαρακτηριστικά. 
Όλη η Ιστορία και οι αγώνες της παράταξης για την Ελλάδα, σ' αυτή τη δήλωση!
Περιμένουμε απάντηση και διόρθωση.

Ακούστε την βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση: http://www.flash.gr/audio/1565 
πρ. Βουλευτής

Το "φιλικό" μας και πολύ καλό Ιστολόγιο Αντίλογος αναδημοσίευσε το άρθρο μας με την πολύ εύστοχη, όπως πάντα, σημείωση του την οποία και σας την παρουσιάζουμε:
Σημείωση Αντίλογου: Δεν γνωρίζω αν αυτή η πεποίθηση της κ. Τζοτζόλα  (Για μενα βαρίδι είναι η τελευταία 30ετία, το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν, η ΝΔ πλέον έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της, κοιτάει μπροστά") είναι αυτή που ισχύει σήμερα στην ν. Ν.Δ.
Αυτή η φράση δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή του κ. Πάγκαλου που θεωρεί ότι "μαζί τα φάγαμε"...


Η κ. Τζοτζόλα λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι για 30 χρόνια οι πολιτικοί της Ν.Δ ήταν βαρίδια ...


Καλό θα ήταν η ηγεσία του κόμματος να ενημερώσει όλους όσους ψήφιζαν αυτά τα χρόνια την Ν.Δ επισήμως για να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού αυτοί τους επέλεγαν ...
Το πρόβλημα θα είναι για την ν Ν.Δ , αν όσοι την ψήφισαν τα τελευταία τριάντα χρόνια θεωρήσουν ότι τα βαρίδια υπάρχουν ΤΩΡΑ...



Καληνύχτα σας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: