Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ψωμιάδης καλεί... Μπακογιάννη


Ο κ. Ψωμιάδης επιχειρεί να φέρει πιο... κοντά την ανεξάρτητη βουλευτίνα και πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ

Την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Θεσσαλονίκη, σκέπτεται να «εκμεταλλευτεί» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και να της ζητήσει να παραβρεθεί σήμερα στην ανοικτή εκδήλωση του συνδυασμού του στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς στην οδό Χηλής!
Ο κ. Ψωμιάδης, παρά την... άπλα της εκλογικής του περιφέρειας, κάνει την πιο χαλαρή προεκλογική καμπάνια της πολιτικής του καριέρας, λόγω του σταθερού προβαδίσματος του έναντι του «αντιπάλου» του Μάρκου Μπόλαρη. Κι επειδή το ξέρει, επιχειρεί να κάνει κάτι περισσότερο και δυσκολότερο για το κόμμα του, όπως π.χ. να φέρει πιο... κοντά την ανεξάρτητη βουλευτίνα και πρώην κορυφαίο στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και παρά τα προβλήματα που του δημιούργησε το πρόσφατο «τελεσίγραφο» Σαμαρά για τον αδελφό του, δεν αποκλείεται να «απαντήσει» με... ενότητα και να προσκαλέσει την πρώην υπουργό της ΝΔ στη συγκεκριμένη εκδήλωση. 
Έτσι θα αποδείξει εμπράκτως ότι θέλει να ενώσει τα κομμάτια της κεντροδεξιάς – πράγμα που είπε δημοσίως πολλές φορές - ειδικά τώρα που ένα απ΄ αυτά, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δείχνει να δικαιώνεται για την υπόθεση του Βατοπεδίου!

Της Μελινας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: