Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιπαράθεση Παπανδρέου - Σαμαρά για το μνημόνιο.

"Απέναντι στους μαθητευόμενους μάγους, που εξαφανίζουν ελλείμματα και προβλήματα στα λόγια αλλά που κατά τα άλλα ευθύνονται με τις πράξεις τους για τα σημερινά ελλείμματα και τα προβλήματα της χώρας, εμείς συνεχίζουμε με σοβαρότητα και μιλάμε με πράξεις που αλλάζουν την Ελλάδα" τόνισε ο Πρωθυπουργός απαντώντας εμμέσως σε δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.
"Μαγικό είναι να έχεις ταυτόχρονα λουκέτα και πληθωρισμό και να αυξάνεις φόρους χωρίς να εισπράττεις έσοδα. 
Θράσος είναι ενώ έχεις ήδη μέσα σε τέσσερις μήνες πέσει έξω σε όλες τις προβλέψεις να αμφισβητείς εκείνο που μπορεί να πετύχει ένα άλλο μείγμα πολιτικής μέσα σε ενάμιση χρόνο" απάντησε στον Πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΝΔ.
Έντονη κριτική στον Πρωθυπουργό και ...
στον Πρόεδρο της ΝΔ, άσκησε η ΓΓ του ΚΚΕ.
Η κα Παπαρήγα, κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου, ότι στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, ανήγγειλε νέο κυβερνητικό τυφώνα, που περικλείει τα χειρότερα μέτρα, με μακροπρόθεσμες συνέπειες, ενώ αναφερόμενη στον Αντώνη Σαμαρά, σημείωσε ότι ασκεί ανώδυνη - αλλά επικίνδυνη για το λαό - αντιπολίτευση.
Στη σωστή κατεύθυνση η πρόταση της κυβέρνησης για την περαίωση , ανέφερε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης.
Η προωθούμενη περαίωση συνιστά ομολογία αποτυχίας συγκρότησης αξιόπιστου φοροελεγκτικού μηχανισμού, και επιβράβευση των μεγαλοφοροφυγάδων, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: