Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ουτε σε κηδείες δεν μπορεί να πάνε οι κυβερνητικοί κολαούζοι της τρόικας

Παραθέτουμε δυο video από το τελευταίο αντίο στον ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Λάκη Σάντα
Το πρώτο είναι από το κεντρικό δελτίο του Contra Chanel και εκτός των άλλων μας δείχνει τις αποδοκιμασίες που δέχτηκαν κατά την προσέλευση τους στην τελετή της κηδείας ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο π. πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης –τα λεγόμενα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια δεν μετέδωσαν το παραμικρό-.
Το δεύτερο είναι το...
ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Σκάι για το ίδιο θέμα και παρακολουθούμε τον Μανώλη Γλέζο να μιλάει με εμφανή συγκίνηση για τον ήρωα Λ. Σάντα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα δελτία ειδήσεων "έπνιξαν" τα γιούχα στον Παπανδρέου

Λίγη τσίπα ρε μάγκες εκεί στα δελτία ειδήσεων δεν έχετε; Άξιος ο μισθός σας. Ούτε εντολή από το Μαξίμου να πήρατε για να "εξαφανίσετε" από τα ρεπορτάζ της κηδείας του Απόστολου Σάντα τα γιούχα που ακούστηκαν κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Απόστολου Κακλαμάνη. Μήπως η περίφημη δεοντολογία σας και η ανάγκη για αντικειμενική ενημέρωση σας υποχρέωσε να...
το αναφέρεται χαμηλόφωνα στο τέλος του ρεπορτάζ και χωρίς να ακουστούν τα όσα έσουραν στον πρωθυπουργό οι αγανακτισμένοι πολίτες; Όλοι αυτοί που βρέθηκαν στο Α΄ νεκροταφείο πήγαν για να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν πραγματικό ήρωα. Σε έναν άνθρωπο που έβαλε την Ελλάδα πάνω από τη ζωή του. Σε έναν άνθρωπο που λειτουργούσε και ζούσε διαφορετικά από εσάς και υπηρέτησε την πατρίδα με ανιδιοτέλεια. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που κάνετε εσείς σήμερα.
taxalia