Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ η αιχμηρή συνέντευξη του Μίμη Ανδρουλάκη

Φωτιές στο ΠΑΣΟΚ βάζει η χθεσινή συνέντευξη του Μίμη Ανδρουλάκη στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», κατά την διάρκεια της οποία χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ανάγκη καλύτερου συντονισμού, ενόψει και των δυσκολιών που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα «που απαιτεί υψηλές ικανότητες».
«Πρέπει να ...πάμε μ’ αυτήν την κυβέρνηση, να συμμαζευτεί και να κάνει δουλειά. Είναι μαραθώνιος αυτός, δεν είναι 100άρι» δήλωσε στη συνέντευξή του, ενώ άφησε αιχμές για τη νοοτροπία που επικρατεί στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. «Οι διαγκωνισμοί περιβάλλοντος πρέπει να κοπούν με το μαχαίρι» τόνισε, καλώντας την κυβέρνηση «να αποκτήσει συνοχή», καθώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.
Για τον Γιώργο Παπανδρέου ο Μίμης Ανδρουλάκης άφησε επίσης αιχμές λέγοντας ότι από την αρχή «δεν είχαν καταλάβει που πάμε να κυβερνήσουμε», ενώ έκανε λόγο για διακυβέρνηση με φρου φρου και αρώματα και πράσινα ποδήλατα…
Για τα στελέχη του Παπανδρέου στην κυβέρνηση ανέφερε ότι του δημιουργούν προβλήματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα προβλήματα τα δημιουργούν αυτοί που είναι γενικά του περιβάλλοντος και αναδείχθηκαν από τον Παπανδρέου μέσα σε ένα βράδυ».
Χαρακτήρισε τον προηγούμενο ανασχηματισμό για τα πανηγύρια και έβαλε για την έλλειψη συντονισμού κατά του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση λέγοντας χαρακτηριστικά «Έβαλε τον Ραγκούση, το παιδί και τι να κάνει;»
Επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης δεν θεωρεί ότι το επίσημο σενάριο του μνημονίου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας, ενώ τάχθηκε υπέρ ενός «συντεταγμένου αναπρογραμματισμού του χρέους», με την ταυτόχρονη έκδοση ευρωομολόγου, καθώς το ζήτημα είναι βαθύτατα ευρωπαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: