Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μειμαράκης:''Απο την μέρα που τον κουτσούλησε το περιστέρι,ο Καρατζαφέρης τρελλάθηκε''

«Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ρομπότ» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στα πρόσφατα «γαλλικά» με τα οποία «στόλισε» τον Ιωάννη Κοραντή.
Μάλιστα, αναφερόμενος στον Γιώργο Καρατζαφέρη, έδωσε συνέχεια στο σήριαλ με τον ΛΑ.Ο.Σ. και είπε ότι:

«Αυτός τρελάθηκε από την ημέρα που τον κουτσούλισε το περιστέρι. Νομίζει ότι είναι ρυθμιστής. Αν θέλει να είναι ρυθμιστής, πρέπει να σοβαρευτεί».
Σχετικά με το πρόσφατο επεισόδιο στη Βουλή ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε:  

«Με τον Κοραντή δεν λέμε καλημέρα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Και μου είπε ξαφνικά καλημέρα και μάλιστα περιπαιχτικά. Και σήμερα να τον συναντούσα, θα του τα έλεγα. Μπορεί λιγότερα αλλά θα του τα έλεγα».

Μάλιστα, όπως είπε, «για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πρέπει κάποιοι να ρίξουμε το επίπεδο μας. Ε, καλύτερα να με πεις αλήτη, παρά κλέφτη».

Ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας για τον κ. Κοραντή είπε ότι είναι «ανέντιμο και ανήθικο να διορίζεται κάποιος βουλευτής σε άλλο κόμμα από αυτό που υπηρέτησε», ενώ πρόσθεσε ότι ήταν «αστοχία» ο διορισμός του στη θέση του επικεφαλής της ΕΥΠ από τη ΝΔ.

«Κάποιοι δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη που τους δείξαμε» είπε ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε ότι πρέπει να ελεγχθεί κατά πόσο ο αρχηγός της ΕΥΠ μπορεί να «διορίζεται» στο κοινοβούλιο αμέσως μετά τη θητεία του.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι αυτό που συνέβη με τον κ. Κοραντή θα μπορούσε να συμβεί και με τον κ. Καρατζαφέρη και δήλωσε: «Τι παραπάνω να σου κάνει κάποιος από το να σε σπιλώνει για να κερδίσει ψήφους; Τι είναι αυτά που μου λένε "έλα ρε Βαγγελάκη, πολύ σοβαρά τον έχεις πάρει". Ε, γι' αυτό γίναμε γελοίοι. Γι' αυτό λεει ο κόσμος ότι τους πολιτικούς τους βρίζουν και νομίζουν ότι βρέχει».

Ο πρώην υπουργός σημείωσε: «Στο Επικρατείας βάζεις κάποιον με περγαμηνές ή που τον εκτιμάς. Τι εκτίμησε ο αρχηγός του περιθωριακού κόμματος στον Κοραντή»;

Όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης, εκτός από τον κ. Κοραντή, από προχθές δεν λεει καλημέρα και με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
real.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του χρειαζόταν του καρατζαφύρερ γιατί είχε σκιάσει με μαύρα σύννεφα τον ουρανό του Λιμανιού!

Μωρέ και λίγα του έσυρε!

Ανώνυμος είπε...

«Σκατομαλ… , καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γαμ...».

(Από τα εθνικά γαλλικά του κωλο-χανειου του συντάγματος)

Ντοροβαγγέλας ο Κρητίκαρος…Ο γαμαώ και δέρνω…

( Από ΝΤΟΡΟΠΕΔΙΑ ):
Γνωστό ντοροκοπρόσκυλο ,υποτακτικό της οσίας οικογενείας του δράκουλα των Χανίων, γαλουχημένο στα οράματα και στα ιδανικά του Μήτσο –Ντόρα-Κούλα του φαταούλα.

Άεργος ,διαχρονικά δημοσυντήρητος, από νεολαίος διορισμένος πρόεδρος της νεολαίας της νέας Ντοροκρατίας (της πρωτοπορίας των Ντιντίδων,των Αρούληδων ,των Λούληδων και των Φούφληδων ) εκλεγμένος βολευτής ,τοποθετημένος υπουργός ΕΘΝΙΚΗΣ Αμύνης και Αρπαχτής ,γενικός γραμματέας του κόμματος της ξευτίλας και του ξεπεσμού , γνήσιο φερέφωνο, τις ξένων χρήμασι πειθόμενος….

Είναι από εκείνους τους υποτακτικούς που βάζουν το προσωπικό συμφέρον τους πάνω απ' όλα.

Είκοσι πέντε χρονιά, στο πολίτικο προσκήνιο η στο παρασκήνιο, προσφερθέν έργο μηδενικο,πανακριβο όμως και ανεξέλεγκτο….

Λίγη ντροπή, ρε ξεφτίλες δεν υπάρχει;

Δεν μπορεί λαμόγια η νονοί και μπροστάντζες η κολομπαράδες να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή του τόπου.