Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Το δίκαιο του Μεϊμαράκη είναι βουνό

Προξένησε διάφορες εντυπώσεις και σχολιασμούς το γεγονός του συνέβη με τον πρώην υπουργό Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, και πρώην αρχηγό της ΕΥΠ για τα εξοπλιστικά.
Καμία φορά όταν έχεις δίκαιο κινδυνεύεις να το χάσεις γιατί σε «τυφλώνει» το πάθος της αλήθειας.
Αυτό έπαθε ο ...Βαγγέλας και την έπεσε στον «καημένο» τον Κοραντή.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή την παλιοζωή, ούτε μπορεί ο καθένας, ακόμη και ο αρχηγός του ΛΑΟΣ να την πέφτει με τέτοιο τρόπο στην Νέα Δημοκρατία και να στοχοποιεί ανθρώπους με τον τρόπο, για να τσιμπήσει καμιά μοναδούλα στις επόμενες μετρήσεις.
Είναι αλήθεια ότι όποτε την «έπεσε» ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης στην Νέα Δημοκρατία βγήκε κερδισμένος, αφού με τέτοιου είδους τρικ ανεβαίνει στις μετρήσεις και στις κατά καιρούς δημοσκοπήσεις.
Σχεδόν η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να μην μπορεί να αντιμετωπίσει τον κ. Καρατζαφέρη που φαίνατε να τσιμπάει λίγο από εδώ και λίγο από εκεί.
Ας μην ξεχνάμε ότι η διακυβέρνηση Καραμανλή είχε κόψει κάθε δίοδο επικοινωνίας με τον «ακραίο», όπως τον είχα χαρακτηρίσει τότε κομματικό σχηματισμό, που τα περιέκλειε όλα μέσα του και τώρα θέλει να εμφανίζετε ότι ελέγχει το πολιτικό παιχνίδι και ατύπως «στηρίζει» το ΠΑΣΟΚ.
Και θρησκεία, και αντιμεταναστευτική πολιτική, και εθνική πολιτική, και όπου φυσάει ο άνεμος.
Ο Βαγγέλης ένοιωσε ότι συκοφαντείτε και θέλει με αυτό τον τρόπο, ίσος με υπερβολικοί έξαρση, να «κόψει το βήχα» σε όποιον θελήσει να βάλει στο ίδια καλάθι τον Τσοχατζόπουλο και τις μίζες με τον Μεϊμαράκη, που με αυτόν τον τρόπο έδειξε (αντρίκεια) ότι δεν σηκώνει «μύγα στο σπαθί» του. 
Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη..
Αν και πρόεδρος του Ινστιτουτου Κωνσταντίνος Καραμανλής, που θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία..
Αλλά οι ΟΝΝΕΔίτες έτσι είναι..


Πηγή:Πίσω πόρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: