Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Oι Γερμανοί δουλεύουν για μας

imageΚαι όμως, τα παρακάτω λόγια κρίνονται αρνητικά από τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης!
Τι είναι αυτό που δεν κατανοούν δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω!!
Ως «δυσβάσταχτο» χαρακτηρίζει το ελληνικό χρέος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανιών Βιομηχανιών (ΒDI) Χανς-Πέτερ Κάιτελ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Handelsblatt και προτείνει αναδιάρθρωση του χρέους για να «απελευθερωθεί» η χώρα από το χρέος και να υπάρξει ομαλότητα στην ΄.. αγορά.
«Μόνο μέσω μιας αναδιάρθρωσης μπορεί η Ελλάδα να απελευθερωθεί από την κρίση χρέους», υπογραμμίζει ο Κάιτελ στη συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα και εκτιμά ότι αυτό θα συνεχίσει να αυξάνεται.
«Πρέπει να διατυπώσουμε μία λύση για τη χώρα. Αυτή μπορεί να είναι μόνον η αναδιάρθρωση με μέτρο. Οι πιστωτές, κάτοχοι ομολόγων της Ελλάδας το γνωρίζουν αυτό και έχουν ενσωματώσει από καιρό τις απώλειες», επισημαίνει ο ίδιος.
Τέλος, καλεί τις χώρες της ευρωζώνης να ...αποσαφηνίσουν άμεσα το τοπίο, λέγοντας πως είναι αντιπαραγωγικό, να οξύνεται τεχνητά η κατάσταση μέχρι 2013 για να γίνεται στη συνέχεια τομή στα χρέη και παράλληλα παραπέμπει στον μόνιμο μηχανισμό που θα τεθεί σε λειτουργία στα μέσα του 2013, υποστηρίζοντας ότι “το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης χρεών είναι προτιμότερο να ξεκινήσει σήμερα παρά αύριο».
Να είναι καλά οι άνθρωποι, διότι αν θα σωθούμε θα σωθούμε λόγου εξωτερικών παραγόντων και όχι από τις φιλοσοφίες περί αποπληρωμής που έχει στο νου της η ντόπια αριστοκρατία, για να γλιτώσουν οι μέτοχοι των τραπεζών.
Όσο για το άγαλμα της Μέρκελ στο σύνταγμα που είπα προ καιρού (δείτε το πιο κάτω video), το επαναλαμβάνω και επαυξάνω!!
Σχετικό θέμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: