Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ο αδιάβαστος Κασσελάκης εκνευρίστηκε από τις ερωτήσεις δημοσιογράφου και έφυγε μαινόμενος - Δείτε τα Videos

Eπεισοδιακή κατάληξη είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice στη Ρόδο με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από τη διαφωνία του με τη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε με τη δημοσιογράφο αρκετές φορές με τις αφορμές να είναι μεταξύ άλλων ο τζίρος των τουριστικών επιχειρήσεων και οι κατηγορίες για απευθείας αναθέσεις από το υπουργείο Οικονομικών.
Παράλληλα, έδειξε άγνοια για τα ζητήματα που ο ίδιος έθετε και αντέδρασε με πολύ μεγάλο εκνευρισμό όταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι δεν έχει ενημερωθεί σωστά για τα τοπικά ζητήματα από εκείνους που όφειλαν να τον ενημερώσουν...

Ο εκνευρισμός του Στέφανου Κασσελάκη χτύπησε κόκκινο όταν η δημοσιογράφος υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που το 2015 εκχώρησε στην τρόικα τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών, πλήγμα που δεν μπόρεσε να επουλώσει το μεταφορικό ισοδύναμο.
O εκνευρισμός του κορυφώθηκε όταν στον ισχυρισμό του ότι δεν υπήρξε διαφημιστική καμπάνια πέρσι μετά τις φωτιές, η δημοσιογράφος  του επισήμανε ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση διότι καμπάνια ειδική υπήρξε και  μάλιστα είχε μεγάλη απήχηση σε όλη την Ευρώπη. Αποτέλεσμα ήταν, ο Στέφανος Κασσελάκης να χάσει τον έλεγχο και φανερά εκνευρισμένος, να εγκαταλείψει το στούντιο,  αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις.

«Σχεδίαζα σήμερα να κάνουμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση», είπε η δημοσιογράφος. Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να απαντά λέγοντας πως «εύχεται κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους».

O εκνευρισμός του κορυφώθηκε όταν στον ισχυρισμό του ότι δεν υπήρξε διαφημιστική καμπάνια πέρσι μετά τις φωτιές, η δημοσιογράφος  του επισήμανε ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση διότι καμπάνια ειδική υπήρξε και  μάλιστα είχε μεγάλη απήχηση σε όλη την Ευρώπη. Αποτέλεσμα ήταν, ο Στέφανος Κασσελάκης να χάσει τον έλεγχο και φανερά εκνευρισμένος, να εγκαταλείψει το στούντιο,  αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις.

Από πλευράς του ο ραδιοφωνικός σταθμός σε δημοσίευμά του χαρακτηρίζει τον κ. Κασσελάκη ως «αλαζονικό, είρωνα, εριστικό αλλά και φοβικό» για να περιγράψει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα συνέβησαν στο στούντιο.

realvoice995.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: