Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ο Τατσόπουλος τα "χώνει" στον Χατζηνικολάου: Αφορμή η συνέντευξη Τσίπρα «Στον Ενικό»

Αγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο Νίκο Χατζηνικολάου και τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλομε αφορμή τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή «Στον Ενικό».
Ο καβγάς των δύο έγινε στο facebook με τον κ.Τατσόπουλο να κάνει την αρχή σχολιάζοντας επικριτικά τον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνέντευξη, υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν στρίμωξε τον πρωθυπουργό, αλλά του έδινε και πάτημα να αποφύγει δύσκολες ερωτήσεις.
Το πρώτο σχόλιο Τατσόπουλου:

face-t-1
Η απάντηση πάντως δεν άργησε να έρθει από τον Νίκο Χατζηνικολάου, μέσα από την εκπομπή του στον real fm. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε «μου λένε ότι ο μόνιμος θαμώνας του ΔΟΛ και του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM έκανε στο facebook ένα πικρόχολο σχόλιο για εμένα». Και αφού διάβασε το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Απάντησε ο πρωθυπουργός για την παρουσία του ΝΑΤΟ. Απάντησε, τον ρώτησε και δεύτερη φορά». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον Π. Τατσόπουλο, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν «τον πήρε ο ύπνος στον καναπέ», αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: «Σε πήρε ο ύπνος στον καναπέ, Πέτρο μου; Είσαι σίγουρος ότι την είδες την εκπομπή; Εσύ το έγραψες το σχόλιο ή σ’ το έδωσαν έτοιμο;».
Μετά το σχόλιο του δημοσιογράφου ο κ.Τατσόπουλος έγραψε ξανά στον κ.Χατζηνικολάου δίνοντας συνέχεια στον καβγά.
Το δεύτερο σχόλιο Τατσόπουλου
face-t2

Δεν υπάρχουν σχόλια: