Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Διαιτητής και κόσμος του ΠΑΟΚ τίναξαν το ματς στον αέρα – Διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας [βίντεο]

Διαιτητής και κόσμος του ΠΑΟΚ τίναξαν το ματς στον αέρα – Διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας [βίντεο]Ενα πέναλτι που έκανε ο Καπίνο στο Μακ στο 87' με το σκορ 1-2, ήταν η αφορμή που έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι της Τούμπας.

Μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ εισέβαλε στο γήπεδο και πέταξε φωτοβολίδες με τον διαιτητή Παππά και τον ΟΣΦΠ να τρέχει στα αποδυτήρια, όπου υπήρχαν και συμπλοκές. Μετά από...
περίπου 15 λεπτά ο Παππάς βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσει το ματς, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ εξαγριώθηκαν ξανά και εισέβαλαν εκ νέου. Στο 59' ο διαιτητής Παππάς διέκοψε προσωρινά το ματς λόγω πλαστικού μπουκαλιού που χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα.
Στα αγωνιστικά σκορ πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, πήρε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας κερδίζοντας 1-2 τον ΠΑΟΚ μέχρι την στιγμή διακοπής.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9' με τον Μακ να νικά τον Καπίνο σε τετ α τετ, ενώ ο Καμπιάσο ισοφάρισε στο 27' με κεφαλιά. Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα απέναντι στον ΠΑΟΚ που είχε σημαντικές ελλείψεις και με τον Φουστέρ σκόραρε στο 57' για το γκολ της ανατροπής που έφερε το 1-2 στην κατάμεστη Τούμπα.
Δείτε πως μετέδωσε το iefimerida.gr LIVE το ματς
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ





Τα γκολ






Το πέναλτι που δεν έδωσε ο Παππάς





Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Αφαίρεση βαθμών για ΠΑΟΚ και κλείσιμο της Τούμπας

Η διακοπή του ντέρμπι του ημιτελικού του Κυπέλλου θα... στοιχίσει ακριβά στον ΠΑΟΚ.

Η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τα πειθαρχικά όργανα, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς θα χάσουν το ματς στα χαρτιά με σκορ 3-0, ως υπαίτιοι της διακοπής της αναμέτρησης (με τη ρεβάνς-πάντως-να διεξάγεται κανονικά τον Απρίλιο στο «Καραϊσκάκη»). Αυτή όμως θα είναι ίσως η μικρότερη από τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα (κάτι που ίσως τους βάλει σε κίνδυνο ακόμη και για τη συμμετοχή στα play offs) και δύο από το επόμενο, καθώς και κλείσιμο της Τούμπας για πολλές αγωνιστικές (τουλάχιστον 3-4), ενώ θα υπάρξουν κυρώσεις και από την πολιτεία βάσει του νόμου με διοικητικά πρόστιμα και κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών ακόμη και μετά το τέλος της τιμωρίας.

Σημειώνεται, πάντως, πως με την απεργία των δικηγόρων σε εξέλιξη είναι άγνωστο πότε θα εκδικαστεί η συγκεκριμένη υπόθεση.