Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η χώρα εάλω! Άγιοι Αρχιερείς, αναλάβατε τις ευθύνες σας έναντι του Θεού και των ανθρώπων!

816376

Το σχέδιο ειναι ολοφάνερο. Επιχειρείται η σταδιακή άλωση της χώρας μας,σε όλους τους τομείς! 

Η έλευση των χιλιάδων προσφύγων- μεταναστών και η εγκατάστασή τους στη χώρα μας θα αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεσή της και εξ αυτής θα αλλοιωθούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του λαού μας, ενδεχομένως η γλώσσα μας και σίγουρα τα ήθη και τα έθιμά μας και οι...
παραδόσεις μας! 
Οι άνθρωποι αυτοί έφυγαν με τη θέλησή τους ή διωγμένοι, από μία χώρα ισοπεδωμένη από τον πόλεμο, εγκαταλείποντας ένα εχθρικό περιβάλλον! 
Οι άσπονδοι φίλοι μας,οι Τούρκοι, τους έσπρωξαν με το αζημίωτο φυσικά, στην Ελλάδα και τώρα προσπαθούμε να διαχειριστούμε εμείς κάτι για το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι! 
Η Εκκλησία μας που αποτελούσε πάντα ένα δυνατό προπύργιο αντίστασης, σήμερα αποδεικνύεται αδύναμη να διαχειριστεί τις συνέπειες που επιφέρει αυτή η κρίση. Και σα να μην έφτανε αυτό, εσχάτως άρχισε η αριστερή και άθεη κυβέρνηση της χώρας να αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις της! 
Ο Υπουργός Παιδείας κ. Φίλης ανακάλεσε παλαιότερη απόφαση του κ. Λοβέρδου ως Υπουργού Παιδείας, με την οποία μπορούσαν να επισκέπτονται σχολεία της χώρας, Μητροπολίτες και Ιερείς για να επικοινωνούν και να συνδιαλέγονται με τα παιδιά. 
Μάλιστα το παχύδερμο αυτό, που προίσταται της Παιδείας στη χώρα μας, δεν έμεινε στην απαγόρευση αλλά προχώρησε και σε ένα ακόμη χειρότερο βήμα, γκαιμπελικής νοοτροπίας: έδωσε εντολή στον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να αποστείλει ειδικό έντυπο στα σχολεία εκείνα που επισκέφθηκαν Μητροπολίτες και να ρωτά σαν την "Κατίνα" της γειτονιάς,το πόση ώρα έμειναν στο σχολείο, πόσο μίλησαν, με ποιούς μίλησαν, τί είπαν, αν παρατήρησαν κάτι ύποπτο στα λεγόμενά τους! Και όλα αυτά στην Ελλάδα του 2016. 
Το κακό εκδηλώθηκε στην Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, όπου ο νέος και δραστήριος Μητροπολίτης Γαβριήλ, μετά από συνεννόησή του με το σύλλογο καθηγητών, επισκέφθηκε σχολεία της Νέας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ποιμαντικών επισκέψεών του! 
Μόλις έγινε αυτό γνωστό, τότε ο Υπ. Παιδείας που καμώνεται τελευταία με υποκριτικό ταλέντο που θα το ζήλευε ακόμη και το Χόλιγουντ , οτι θρησκεύεται κιόλας, απέσυρε την εγκύκλιο Λοβέρδου και απαγορεύει εφεξής τις ποιμαντικές επισκέψεις Αρχιερέων και άλλων κληριικών στα σχολεία. Μάλιστα χειροτέρεψε αυτή την απόφαση με την απόπειρα αυτού τίθεται ιδιότυπου φακελλώματος αυτών των επισκέψεων. 
Και το κρούσμα δεν ήταν ένα. Υπήρξε και δεύτερο και το κατήγγειλε από τον άμβωνα, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. 
Απαγόρευσαν στον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο, να επισκεφθεί δύο σχολεία στη Θεσσαλονίκη, στα οποία μάλιστα προσκλήθηκε από τους ίδιους τους μαθητές. 
Αυτά είναι τα δύο πρώτα κρούσματα τα οποία αποδεικνύουν με τον πιο τραγικό τρόπο οτι η Εκκλησία και οι Ιεράρχες μας τελούν υπό διωγμό στην ...Ελλάδα της πρώτης φοράς αριστερά. 
Όλο αυτό το σκηνικό μας ετοιμάζει για τα χειρότερα που έρχονται. 
Την επόμενη εβδομάδα συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση η Ιεραρχία. 
Υπάρχει συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη με τρείς εισηγήσεις και μία εκλογή Μητροπολίτη. 
Εντούτοις κρίνεται απαραίτητο να ασχοληθεί η Ιεραρχία με το θέμα αυτό που προέκυψε και να ενημερωθεί πάραυτα ο Πρωθυπουργός,ο οποίος υποσχέθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με τον οποίο έχει ιδιαίτερο σύνδεσμο, ανώδυνη συγκατοίκηση, χωρίς παρενέργειες που θα διατάρασσαν τη θέση της Εκκλησίας σε μία Ελλάδα που ήταν και θα παραμείνει Ορθόδοξη.

Αγιοι Αρχιερείς αναλάβετε τις ευθύνες σας! 
Το κακό που βρήκε τη χώρα δεν θα ξορκιστεί μόνο με αγιασμούς και ευχέλαια! Χρειάζεται και σθεναρή αντίσταση! 
Αν δεν το κάνετε εσείς για να το δεί και ο λαός μας και να ακολουθήσει το παραπδειγμά σας, τότε αυτά που μα έρχονται θα είναι σαφώς χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: