Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! Τι φοβόνται συνεργάτες του Πρωθυπουργού – Τι λένε για τα 4 μυστικά ραντεβού με Ψυχάρη!


Με διώξεις ακόμα και με φυλακίσεις προειδοποιεί το Μαξίμου για το ενδεχόμενο που ο μεγαλοεκδότης Σταύρος Ψυχάρης αποφασίσει να δημοσιοποιήσει μυστικά καταγεγραμμένο υλικό.

«Υπενθυμίζεται ότι αποτελεί κακούργημα όποιος το κάνει, να πάει και μέσα» λένε χαρακτηριστικά πηγές από το Μαξίμου ενώ...
αναφορικά με τον τρόπο που αναδείχτηκε το θέμα από το ΒΗΜΑ υποστηρίζουν ότι «αποτελεί ευθεία απειλή και ευθεία προσβολή προς τον πρωθυπουργό. Ας εξακολουθήσει. Θα έχουμε και άλλα. Μπαίνει ζήτημα Δικαιοσύνης αν ένας, επειδή έχει ένα έντυπο, θέλει να εκβιάζει τον πρωθυπουργό της χώρας».
«Πρέπει να αποδομηθεί όλο το σύστημα της διαπλοκής, και να ελεύθερη να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, χωρίς να μπλοκάρεται όπως ίσως γινόταν στο παρελθόν. Στόχος της διαπλοκής είναι να φανεί ότι όλοι είναι ίδιοι», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Τι λέει το Μαξίμου για τις συναντήσεις
Παράλληλα, εξαπολύουν επίθεση και στη ΝΔ σημειώνοντας πως: «Οι μηχανισμοί που λειτουργούσαν στη ΝΔ τόσα χρόνια προφανώς υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς Ψυχάρη», ενώ για τις συναντήσεις μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πρωθυπουργού υποστηρίζουν:
  • Από τον Ιανουάριο που έγινε πρωθυπουργός, δεν έχει συναντήσει κανένα εκδότη. Πριν γίνει πρωθυπουργός είχε συναντήσει πολλούς. Οι συναντήσεις ήταν και εντός και εκτός γραφείου. Εγιναν 4 συναντήσεις. Η πρώτη δημόσια στην εφημερίδα. Ακολούθησαν δύο συναντήσεις παρουσία τρίτων, ύστερα από αίτημα Ψυχάρη. Και μετά, πάλι μετά από αίτημα Ψυχάρη, έγινε η τέταρτη συνάντηση στο σπίτι.
  • Ο εκδότης ζήτησε βοήθεια να ελέγξει το MEGA και να μην υπάρχει ο αναγκαίος έλεγχος στα δάνειά του. «Ήθελε ευνοϊκό καθεστώς» λένε χαρακτηριστικά, και θυμίζουν ότι:
  • Υπάρχουν σειρά δημοσιευμάτων που δείχνουν ότι ο ΔΟΛ ήταν σκληρός στην πολεμική του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις νίκες ήταν ήπιος για λίγες μέρες. Και μετά το ίδιο. Αυτό έγινε πριν και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, μετά το δημοψήφισμα, πριν και μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
  • «Το σύστημα ξεφεύγει» μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, και είναι χαρακτηριστικές είναι οι επιθέσεις σε συγκεκριμένους υπουργούς όπως ο Κατρούγκαλος, ο Σπίρτζης και ο Παππάς
Και για το ζήτημα του κυκλώματος εκβιαστών δημοσιογράφων όμως η Κυβέρνηση εγκαλεί και πάλι τη ΝΔ. «σπάει ένα απόστημα -υποστηρίζουν κυβερνητικές πηγές- όπως δείχνουν και τα τιμολόγια. Και το ξέρουν πολλοί. Να απολογηθεί η ΝΔ ως κόμμα».
Εξώδικο Παππά στον ΔΟΛ
Στο μεταξύ, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απέστειλε σήμερα εξώδικο στο ΔΟΛ, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα των εφημερίδων του συγκροτήματος, αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμών στην οποία φέρεται να εμπλέκονται δημοσιογράφοι.
Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε προαναγγείλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη από την περασμένη Πέμπτη, καθώς όπως είχε πει «οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό του συνεχίζονται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες».
Επίσης, ο κ. Παππάς, μιλώντας την περασμένη Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι” αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: