Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά που τολμά να κάνει ρόμπα τον Τσίπρα; Μεγάλη ρόμπα....

Πω πω τι του γράφει....

Μιλάμε ότι ο γερογκρινιάρης δεν παίζεται: ...


Published on Feb 11, 2013 απο gerogriniaris
"Δηλώνω λοιπόν ότι σε σχέση με το χαράτσι στα ακίνητα, θα καταθέσω το μέρος του λογαριασμού μου που αναλογεί στη ΔΕΗ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων. Και το μέρος που αφορά το χαράτσι, θα το καταθέσω ως δωρεά στο ΚΕΘΕΑ."
Αυτά είναι ακριβώς τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στο Φεστιβάλ της Νεολαίας Συνασπισμού στις 2/10/2011....
http://scrible.com/s/60s4O

Την αμέσως επόμενη σχεδόν μέσα από τα δόντια του είπε "όσοι είμαστε ιδιοκτήτες". 

https://www.youtube.com/watch?v=5R2eQ...

Όμως στην συνέχεια και ενώ η Νέα Δημοκρατία και άλλοι τον είχαν ξεσκίσει με το θέμα ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του δεν το ξεκαθάριζαν με σαφήνεια.

Υποψιάζομαι πως θεωρούσαν ότι κερδίζουν ψήφους με το θέμα και δεν ήθελαν να ανασκευάσουν τις δηλώσεις του προέδρου τους.

Αυτή η έλλειψη ωριμότητας, ειλικρίνειας και θάρρους έγινε τελικά βούτυρο στο ψωμί των Γεωργιάδηδων που έκαναν σημαία τους το θέμα.

Αν ήδη από τότε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ο ίδιος και η παράταξή θα είχε γλυτώσει με πολύ λιγότερες απώλειες.

Τελικά το Σάββατο στον Αυτιά ο Τσίπρας αναγκάστηκε να πει πως δεν τον αφορούσε τον ίδιο το θέμα χαράτσι γιατί είναι ενοικιαστής. 

Δυστυχώς όμως στο πόθεν έσχες για το 2009 και το 2010 (που με την μαλακία που δέρνει το κράτος αυτό δημοσιεύθηκε το 2011 και 2012 αντίστοιχα) φαινότανε πως είναι ιδιοκτήτης διαμερίσματος 114 τμ στην οδό Φθιώτιδος στην Αθήνα 

http://www.accountability.gr/pdf/tsip...

(και όχι στην Φθιώτιδα όπως λέει ο έγκκριτος του News247).

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/...

Επομένως, το ερώτημα παραμένει.

Ακόμα χειρότερα, φαίνεται πως για να ξεφύγει από την δύσκολη ερώτηση, ο Τσίπρας το γυρνάει στην τρελίτσα προσβάλοντας ακόμα περισσότερο την νοημοσύνη των υποστηρικτών του.

Και τώρα, δυστυχώς, τίθεται και νέο ερώτημα.

Ποιά μέλη της κοινοβουλευτικής τους ομάδας είναι ιδιοκτήτες και αν εκείνοι με την σειρά τους έχουν πληρώσει το χαράτσι ή το έχουν δώσει στο ΚΕΘΕΑ όπως ο πρόεδρός τους δεσμεύτηκε εξ ονόματός τους; 

Έτσι είναι αυτά, λες μια μαλακία και αυτή σε ακολουθεί. Και όταν πας την μαλακία αυτή να την διορθώσεις με νέα μαλακία τα κάνεις χειρότερα. 

Μέχρι τουλάχιστον να δείξεις την ωριμότητα και το θάρρος να ανασκευάσεις αναλαμβάνοντας το κόστος.
Από μένα, προσωπικά, και μόνο που με βάζει στην θέση να ανεβάσω ένα βίντεο με το ανάλογο κειμενάκι, που μπορεί να δω σε κανένα δεξί-εξτρέμ ή καμιά ομάδα αλήθειας, ένα σάλτα γαμήσου Αλέξη με τις μαλακίες σου!

Τόσο καιρό δεν βρήκες ευκαιρία να το διορθώσεις; Ηλίθιε!

*Κι ένα τελευταίο. Δεν είναι "φιλανθρωπικό ίδρυμα" το ΚΕΘΕΑ Μάγδα.

Βλήμα!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ
Πιπέρι Μάγδα, πιπέρι που λες κακές κουβέντες για τον λαοπρόβλητο ηγέτη


Δεν υπάρχουν σχόλια: