Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ κάνει άνω - κάτω το ΠΑΣΟΚ


Δεν μαζεύεται η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ γεγονός που εκνευρίζει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Άνω κάτω έχει γίνει η Ιπποκράτους με τη ζωηρή κινητικότητα που επιδεικνύει η μυστικοσύμβουλος του Ευάγγελου Βενιζέλου για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής και υπεύθυνη για τα sosial media Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος της έχει τρομερή εκτίμηση και μάλιστα την έχει εξουσιοδοτήσει να μιλά εξ ονόματός του για οποιοδήποτε ζήτημα καταπιάνεται.
Αυτό έχει ενοχλήσει πάρα πολλούς στο ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να την κακολογούν στους διαδρόμους. Μαρτυρίες «διαδρομιστών» από το κόμμα αναφέρονται σε...
διάφορα περιστατικά με πρωταγωνίστρια την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Προ ημερών διαπληκτίστηκε με το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Πέππα, οποίος χειρίζεται το μητρώο το μελών του κόμματος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ήθελε να έχει πρόσβαση στο αρχείο με τα μέλη του κόμματος και ο Γ. Πέππας στράβωσε επειδή πήγε να «χώσει τη μύτη της». Ακούστηκαν εκατέρωθεν οι φράσεις «εγώ είμαι του προέδρου....» και μετά άρχισαν τα κουτσομπολιά στους διαδρόμους.
 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δυναμική εισβολή της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ έχει ενοχλήσει και την διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου Χριστίνα Μανωλοπούλου, η οποία όσες φορές αναφέρεται στο πρόσωπο της δεν χρησιμοποιεί το όνομα της. «Που είναι αυτή με τα επικοινωνιακά» λεει για την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Προφανώς η Χ. Μανωλοπούλου έχει πληροφορηθεί την εμπιστοσύνη που της δείχνει ο Ε. Βενιζέλος και αυτό την έχει πειράξει. Διότι εκτός των άλλων η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ το τελευταίο διάστημα διαχειρίζεται και την ηλεκτρονική αλληλογραφία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: