Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Κοινή λογική ... Ἱστορία ... Ψυχή .... καί ἀποφασιστικότητα !


Re: Εάν αυτό δεν είναι νεοφιλελεύθερη νεοταξική τρέλλα, το να δημιουργεί τρομερή ανεργία και να ψάχνεις δήθεν επενδύσεις για να την αντιμετωπίσεις τι άλλο μπορεί να είναι. Μόνον μέσον  ξεπούληματος ή δωρεάς σε απατεώνες γερμανούς.
E.M.

Δεν είναι τρελα.  Είναι επιδίωξη


Αυτά που μας κάνει η Τρόικα δεν είναι νεοταξική "τρελα".  Είναι νεοταξική επιδίωξη (που είναι καλοσχεδιασμένη εδώ και δεκαετίες).
Η έλλειψη κατάλληλης αντίδρασης από μας, τους ενθαρρύνει και τους κάνει ποιο επιθετικούς.  
Φτάσαμε στο σημείο που δεν τη γλυτώνουμε χωρίς θυσία αίματος...


Σκοπός τους είναι να καταστρέψουν τον Ελληνισμό από τη ριζα.  Ένα είδος γενοκτονίας.
Και να μην εκπλησσόμαστε από την έλλειψη οίκτου από τέτοιου είδους "ανθρώπων".  Τέτοια θηρία με κοστούμια, ευδαιμονίζονται με την καταστροφή μας.  

Δυστυχως περιοριζουμε τις πιο πολλές ενέργειες μας στο να διαπιστώνουμε και να περιγράφουμε τον κατήφορο του αφανισμού μας.  Ισως να ελπίζουμε για την από μηχανής θεότητα.  Είθε...


Μας απατούν με το να αποσπούν τη προσοχή μας με ψεύτικα ταχυδακτυλουργικά χρηματικά κόλπα, ενώ το βασικό θέμα κάθε άλλο από χρηματικό είναι.


Η καταρράκωση της ηθικής και του ηθικού του λαου  ήταν προσχεδιασμένη και πήρε δεκαετίες να τη καταφέρουν.  Δηλαδή ο λαός νοσεί βαρια από ψυχολογικής/πνευματικής πλευράς.  Μου φαίνεται ότι το μονο σωσίβιο που απομένει είναι η ενεργοποίηση της εσωτερικης Πνευματικής δύναμης και της Θρησκευτικης ζωης.    
Σ' αυτές τις βάσεις δεν είναι που πάντα στηριζόταν ο Έλληνας για να πολεμήσει και να επιζησει;
 

Δεν θα μας σώσουν οι διανοούμενοι αλλα ο κοινός νους και η ψυχή του απλού Έλληνα.  Οι διανοούμενοι ν' αντιληφθούν τη ματαιότητα των αναλύσεων τους και να κάνουν μονο αυτό που είναι εκπαιδευμένοι να κάνουν:  Ν' αναγνωρίσουν τη δύναμη του απλού πολίτη και να τον υποστηρίξουν ο καθένας με το ταλέντο του οταν χρειαζεται.


Οι διανοουμενοι ας εστιάσουν τις προσπάθειες τους: Να μιλάνε κυρίως για Ελληνική Ιστορία,  Εθνική Υπερηφάνεια,  Αγάπη για την Πατρίδα,  Πιστη.   

Τα Σύμβολα έχουν τεραστια δύναμη.  Οι εχθροί μας το ξέρουν πολύ καλά αυτό.  Ας ξυπνησουμε για να και μην τους ικανοποιήσουμε...  

Η πιο δυνατή απεικόνιση είναι:  Ένα διαβολικό στοιχειο που το βάζει στα πόδια μπροστά σ' ένα ανθρωπάκο που, με ακλόνητη πιστη και δύναμη ψυχής, κρατα ψηλά ένα δυνατό σύμβολο, ένα κυματιστό σταυρό.  Η επιτακτική Ελληνική ιαχή δεν μας είναι άγνωστη: "Ελευθερια η Θάνατος".  

Είναι ακόμα κανείς που πιστεύει ότι, χωρίς κινδυνους και θυσίες αίματος, θα φύγουν τα θηρία που έχουν μυρίσει αίμα;

Με δυο λόγια:  
Φτάνουν οι αναλύσεις.  
Ας θυμηθούμε την Ιστορία μας. 
Και ν' ακούγεται σε κάθε γειτονιά καπιο τραγούδι: "Ποτε θα κάνει ξαστεριά..." 
Και ετοιμασία για θυσίες.


από Eleni Oxia Sami

Δεν υπάρχουν σχόλια: