Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τράγκας: Δεν με... πήδηξε ο Τατσόπουλος!

Τι γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο εκδότης του περιοδικού Crash
Παρέμβαση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τη δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου, ότι έχει... πηδήξει τη μισή Αθήνα έκανε μέσω facebook ο Γιώργος Τράγκας, εκδότης του περιοδικού Crash, το οποίο και φιλοξενεί τη σχετική συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.  
«Δεν είμαι στους... μισούς που πήδηξε ο Τατσόπουλος», σημειώνει χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα.
Διαβάστε ολόκληρο το απολαυστικό του σχόλιο:

«Επειδή υποβάλλονται διάφορα ερωτήματα, από καχύποπτους, ή πειραχτήρια, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι στους μισούς που …πήδηξε ο Πέτρος Τατσόπουλος(!) 
 Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή τη δήλωση γιατι η συνέντευξη που δημοσιεύει αύριο Παρασκευή το Crash, έχει πάρει μεγάλη έκταση στο διαδίκτυο και ομολογώ ότι εχτές το βράδυ στο Kontra channel, παρατήρησα ότι οι μισοί, κοίταζαν τους άλλους μισούς, με ένα ερώτημα αποτυπωμένο σε ένα σαρδόνιο χαμόγελο: « μήπως και εσύ με τον Πέτρο»;
Βέβαια αυτή η ατάκα στην συνέντευξη που δημοσιεύει το περιοδικό, δεν είναι η μοναδική ηφαιστειακή έκρηξη του συγγραφέα και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μία εκρηκτική συνέντευξη για όλους και για όλα και φυσικά ένα ξέσπασμα εναντίον όλων εκείνων που τόλμησαν να πουνε ότι είναι «αδερφή».
Πάντως πιστεύω ότι μόλις ξεφυλλίσετε το περιοδικό θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι η μόνη συνέντευξη που βάζει φωτιά στην επικαιρότητα μας. 
Αυτό το λέω, γιατί ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής μιλώντας στο Crash, βάζει μπουρλότο στους θεσμούς και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου και δημιουργεί το ερώτημα: Θα υπάρχει σε λειτουργία κοινοβούλιο εάν η Χρυσή Αυγή έρθει στην εξουσία;
Όπως και ο Σεβασμιώτατος Άνθιμος μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα και τις σχέσεις του με την εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο, αφήνει να εννοηθεί ότι η εκκλησία θα ακολουθήσει με μεγάλη θέρμη τις πολιτικές επιλογές του χριστεπώνυμου πλήθους…
Πιστεύω ότι αυτό το CRASH που κυκλοφορεί με εξώφυλλο τα «Μάτια της Ανακόντα», για να θυμίσουμε ότι το Μνημόνιο διαμελίζει και καταπίνει την Ελλάδα, είναι ένα τεύχος με θέματα, αποκαλύψεις και ρεπορτάζ που θα προκαλέσουν και θα συζητηθούν.
Υ.Γ. Πιστεύω ότι το εκπτωτικό κουπόνι 100 ευρώ που βάλαμε προσφορά στο Crash, για την αγορά σόμπας Pellet ή ενεργειακού τζακιού, είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή. Κόψτε το κουπόνι. Αξίζει 100 ευρώ, στην αγορά μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων της Art & Flame του Ιορδάνη Φράγκου. Και μιλάμε για ποιοτικά προϊόντα, μεγάλης αντοχής, σε πολύ καλές τιμές….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: