Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Στουρνάρας: Έκλεισε το πακέτο και στα εργασιακά


Ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων για τις υποχωρήσεις που έκανε η τρόικα στο θέμα
Δεν θα γίνει νέα συνάντηση των αρχηγών Ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση και η συζήτηση με τον κ. Βρούτση όσον αφορά τα εργασιακά και την ελληνική πλευρά, ανέφερε πριν από λίγο σε πηγαδάκι στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας.
Όπως έγινε γνωστό από τον υπουργό  έχουν ενημερωθεί οι εκπρόσωποι των κομμάτων, για τις υποχωρήσεις της τρόικας
Οι υποχωρήσεις από την πλευρά των δανειστών εκτιμάται ότι είναι αρκετές και ικανοποιητικές, όπως...
π.χ. το θέμα που αφορούσε στις αποζημιώσεις των απολύσεων τα όρια από 16 χρόνια πέρασαν στα 28 χρόνια. Επίσης ανέβηκε η αποζημίωση στις 2000 ευρώ και ο χρόνος προειδοποιήσεις από τους 3 στους τέσσερις μήνες.
Συγκεκριμένα ανέφερε ο κ. Στουρνάρας: «Το πακέτο έχει κλείσει. Παρασκευή και Δευτέρα ο Τσακλόγλου θα ενημερώσει το eurogroup ότι το πακέτο έκλεισε. Τα μέτρα θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, με τη μορφή του κατ’ επείγοντος, σε δύο νομοσχέδια. Η συζήτηση και η ψήφισή τους θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και την 12 Νοεμβρίου. Όλο το βράδυ μιλούσα με την τρόικα, η οποία έχει ήδη κάνει σημαντικές υποχωρήσεις στα εργασιακά.

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί και η τηλεδιάσκεψη του κ. Στουρνάρα με τους επικεφαλής τρόικας προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία.
Να σημειωθεί ότι δεν θα ακολουθήσει νέα συνάντηση πολιτικών αρχηγών 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο σουπερμαν Στουρναρας και ο σουπεργκουφυ κυρ Φωτης
Η ελλαδα σωθηκε απο υπερηρωες που κατατροποσαν την Τροικα