Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πούλησε την παρθενιά της στο Διαδίκτυο έναντι 780.000 δολαρίων!

Η Καταρίνα Μιλιορίνι είναι μία γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει πολλά, χάνοντας κάτι! 
Για την ακρίβεια η 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια πούλησε την παρθενιά της μέσω Διαδικτύου έναντι 780.000 δολαρίων!
Η κοπέλα ξεκίνησε αυτή  την ιδιότυπη διαδικτυακή δημοπρασία πριν από λίγες εβδομάδες  και ο «τυχερός - άτυχος» που κέρδισε είναι ένας Ιάπωνας που εμφανίστηκε με το όνομα «Νάτσου».
Ο Νάτσου κατάφερε να νικήσει άλλους πέντε διεκδικητές του «τροπαίου» πληρώνοντας πολύ ακριβά, καθώς για να...
κερδίσει, η «τιμή» της Καταρίνα εκτοξεύτηκε από τα 190.000 στα 780.000 δολάρια!
Τα νέα δυστυχώς δεν ήταν τόσο καλά για έναν άντρα που επίσης  προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά του. 
Ο Αλεξ Στεπάνοφ κατάφερε να «πιάσει» μόλις 3.000 δολάρια από μία γυναίκα από τη Βραζιλία με το ψευδώνυμο «Νένε Μπ.».
Πάντως όσον αφορά τα κίνητρα της Καταρίνα που κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 780.000 οι απόψεις διχάζονται. Η ίδια δηλώνει ότι θα διαθέσει το 90% των χρημάτων σε φιλανθρωπίες, ωστόσο οι υπεύθυνοι της διαδικτυακής δημοπρασίας μιλούν για μία γυναίκα που φαινόταν να χρειάζεται οπωσδήποτε τα χρήματα. Το θέμα όμως πήρε διαστάσεις στη Βραζιλία και μία δήλωσή της περί φιλανθρωπικών σκοπών μοιάζει τώρα να έχει «εγκλωβίσει» την κοπέλα…
Η Καταρίνα είχε δηλώσει ότι θα δώσει τα χρήματα για να χτιστούν κατοικίες για άπορες οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, από όπου και κατάγεται. Μάλιστα έχει δηλώσει ότι παρά το γεγονός ότι έβγαλε τον εαυτό της στο «σφυρί», η ίδια πιστεύει στην αγάπη και βρήκε αυτή την ευκαιρία για να κάνει μια θετική διαφορά σε αυτόν τον κόσμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση της Καταρίνα εντάσσεται σε ένα αυστραλιανό πρότζεκτ που θα περιλαμβάνει κινηματογράφηση της σεξουαλικής πράξης ώστε να δημιουργηθεί στη συνέχεια ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ζητούνται παρθένες».  
Για τον ίδιο σκοπό έβγαλε την παρθενιά του προς πώληση και ο Στεπάνοφ, ωστόσο φαίνεται πως οι γυναίκες δεν τσίμπησαν…
Η Καταρίνα θα λάβει αμοιβή και για το ντοκιμαντέρ, ύψους 20.000 δολαρίων.
Ο νικητής της δημοπρασίας θα περάσει από εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ η ερωτική πράξη θα γίνει στον «αέρα», μέσα σε ένα αεροπλάνο που θα ξεκινήσει από την Αυστραλία με προορισμό τις ΗΠΑ.
Η χρήση προφυλακτικού είναι υποχρεωτική, και η Καταρίνα δηλώνει ότι είναι έτοιμη να αποδείξει ακόμα και στον πλέον δύσπιστο ότι δεν έχει έλθει κατά το παρελθόν σε ερωτική επαφή.

thebest.gr
http://www.tokarfi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: