Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κι όμως η «Κίνηση ΓΑΠ» είναι … αυθεντική!


«Και όμως είμαστε αυθεντικοί!»  
γράφουν σήμερα στο blog τους http://kinisigap.wordpress.com τα μέλη του «Κινήματος μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ», όπως αυτοαποκαλούνται. 
Στην απάντηση τους εξηγούν ότι είναι μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ και δεν έχουν καμία σχέση με διαφημιστικές καταχωρίσεις που εμφανίζονται σε μία δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα συλλογής υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου.
Με ανακοίνωση του χθες το ΠΑΣΟΚ διέψευσε ότι η κίνηση αυτή έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου και την χαρακτήρισε «απάτη» που ερευνάται από τους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ολόκληρο το κείμενο της Κίνησης:
«Εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που πήραμε αυτή την πρωτοβουλία δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουμε με οργανωμένες ομάδες και συμφέροντα.
Οι κατηγορίες ότι η πρωτοβουλία είναι είτε προβοκατόρικη είτε μία διαδικτυακή απάτη με στόχο την συλλογή χρημάτων είναι συκοφαντικές. Ουδεμία σχέση έχουμε με διαφημιστικές καταχωρίσεις που εμφανίζονται σε μία δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα συλλογής υπογραφών. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Πιστεύουμε ότι ο ελεύθερος διάλογος αποτελεί βασικό στοιχείο της δημοκρατίας και οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσής του δεν συμβάλλει στην ελευθερία έκφρασης της βάσης του κινήματος. Όσοι συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο διάλογο και την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων. Όσοι από εμάς έζησαν την χούντα έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο ελεύθερο δικαίωμα της έκφρασης. Άλλωστε, για τις αξίες αυτές έδωσε τις μεγάλες της μάχες στην Ελλάδα η δημοκρατική παράταξη. Σε αυτή ακριβώς την συγκυρία το ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να φοβάτε τις διαφορετικές φωνές της βάσης των μελών και φίλων. Διαφορετικά, σε τι είδους Κίνημα οδηγούμαστε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: