Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

"Σήμα" Σαμαρά για νέες επιστροφές

Είναι πλέον οριστικό. 
Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία σε 6 εκ των βουλευτών που ήταν απόντες από την ψηφοφορία για τον εφαρμοστικό νόμο (μετά το κλίμα συναίνεσης που δημιούργησε η επιστροφή των 5 που υπερψήφιασαν τις σχετικές διατάξεις). 
Στο πλαίσιο αυτό, έχει ζητήσει ήδη από τους συνεργάτες του να βρουν φόρμουλα επιστροφής για την συγκεκριμένη ομάδα στελεχών. 
Ο λόγος για τους ...
Κώστα Γκιουλέκα, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Γιώργο Καρασμάνη και Μαργαρίτη Τζίμα, Κώστα Παπασιώζο η… καλή διαγωγή των οποίων όλο αυτό το διάστημα δεν έχει περάσει απαρατήρητη.
Στον αντίποδα, χλωμό φαίνεται αυτή την στιγμή να επιστρέψουν τόσο ο Χρήστος Ζώης, όσο και η Μίκα Ιατρίδη (που είναι μια ανάσα απ’ τον Καμμένο), εκτός κι αν υπάρξει κάποια… θεματική ανατροπή τις επόμενες ώρες (εξάλλου ακόμη και σήμερα υπήρξαν σχετικές ζυμώσεις). Ειδικά στην περίπτωση του βουλευτή Λάρισας, η Συγγρού θεωρεί πως θα κάνει ματ στον Καμμένο, αν τελικά εμποδίσει την προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Ωστόσο, κάποια… πικρόχολα σχόλια που είχε κάνει μετά την διαγραφή του για τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, ίσως να αποδειχθούν ανυπέρβλητα εμπόδια για την επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Γιώργου Βλάχου, ο οποίος αν και εκνεύρισε ουκ ολίγες φορές την Συγγρού το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθεί στις λίστες του κόμματος, ελέω των πιέσεων της Μαβίλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: