Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Γ.Α.Π: Πήγε στο facebook για μαλλί και τον ...κούρεψαν!

Γ.Α.Π: Πήγε στο facebook για μαλλί και τον ...κούρεψαν!

«Στα δύο αυτά χρόνια, δεν τα αλλάξαμε όλα αρκετά, αλλά ασχοληθήκαμε με όλα. Δεν αφήσαμε καμία νοσηρή κατάσταση του παρελθόντος, που δεν αγγίξαμε. Αλλά η μάχη συνεχίζεται και πρέπει να ενταθεί.»
Η κριτική που δέχθηκε για την έλλειψη αυτοκριτικής που χαρακτήρισε την ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται πως ένα 24ωρο μετά οδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου στο να δώσει απαντήσεις  μέσω του... δικτύου κοινωνικής δικτύωσης, βλέπετε facebook, που ως γνωστόν… παίζει στα δάχτυλα.

Mε ανάρτησή του πριν από λίγη ώρα, ο «θέλω να ξαναείμαι» πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έσπευσε να απαντήσει στους επικριτές του ότι μπορεί ο ίδιος και το επιτελείο του να μην τα άλλαξαν όλα, ασχολήθηκαν όμως με όλα και άγγιξαν νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος μη παραλείποντας να δώσει και το πρόσταγμα ότι  η μάχη αυτή συνεχίζεται και πρέπει να ενταθεί.

Πως λέμε πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης; Προφανώς κάπως έτσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε ένα εικοσάλεπτο 69 άτομα έκαναν like στο status του George A.Papandreou ενώ άλλα 40 άδραξαν την ευκαιρία να του στείλουν μήνυμα, είκοσι εξ αυτών όχι και με τις καλύτερες διαθέσεις. Το πιο…. ήπιο; «Η μάχη αυτή προφανώς είναι εσωτερική προσπάθεια, να καταπολεμήσετε τον κακό σας εαυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: