Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Χρυσοχοϊδης, το λάδι και τα προφυλακτικά...

Όλοι στον τραπεζικό χώρο γνωρίζουν πολύ καλά ότι την περίοδο του 1975-1980 όλες οι τράπεζες απέχτησαν μηχανοργάνωση, αυτό όμως που ξέρουν ελάχιστοι Έλληνες , είναι ότι στην ..
Εμπορική Τράπεζα τότε συνέβη κάτι το πρωτοφανές που θα πρέπει να αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα για τους σημερινούς κυβερνώντες και να τους προβληματίσει ανάλογα…!!!

Ο τότε Διοικητής της Εμπορικής, μετά από συνεννόηση με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ενώ δεν είχε χρήματα η δεν ήθελε να διαθέσει πόρους από την τράπεζα για την μηχανοργάνωση, κάλεσε τους Έλληνες  πορτοκαλοπαραγωγούς και αφού ενημερώθηκε για την ποσότητα και προσδιόρισαν μαζί την τιμή εμπορείου στο πορτοκάλι, έκανε ένα ταξίδι στην ΙΑΠΩΝΙΑ και σε συνεργασία με τους εκεί φορείς  συζήτησε να ανταλλάξει πορτοκάλια με υπολογιστές…!!...


Ξεκίνησε μια  συνεργασία που έλυσε το πρόβλημα μηχανοργάνωσης της Εμπορικής Τράπεζας, και θα θυμούνται οι μεγαλύτεροι την διαφήμιση του « πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα»,  με σκοπό να προωθηθούν τα Ελληνικά προϊόντα…!!!

Σήμερα τι γίνεται:

Ενώ  έχουμε την κορυφαία ποιότητα στον κόσμο διαφόρων προϊόντων όπως:

·         Ελαιόλαδο.

·         Φέτα.

·         Πορτοκάλια.

·         Κλπ..κλπ..κλπ…



Αντί να ξεχυθούν οι υπουργοί μας στις παγκόσμιες αγορές να εξασφαλίσουν πελάτες, περιμένουν , αν είναι δυνατόν, τις επιδοτήσεις και τα ΕΣΠΑ…!!



Και βλέπουμε έναν ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  να «φουσκώνει» και να καμαρώνει που πέτυχε να πάρει κονδύλια για επιδοτήσεις και τέτοια.



Σήμερα που μιλάμε, το κορυφαίο λάδι του πλανήτη φεύγει από τον παραγωγό 1,80 ευρώ και πωλείται σε διεθνείς αγορές  έως και 10 ευρώ…!!!



Το χειρότερο δε είναι, ότι πολλές φορές βαφτίζεται ΙΤΑΛΙΚΟ, ΙΣΠΑΝΙΚΟ, κλπ, που αποδεικνύει  ότι οι ανάλογοι υπουργοί αυτών των χωρών κάνουν καλλίτερα την δουλειά τους από τους δικούς μας.



Τέλος κύριοι, δεν ξέρετε να κυβερνήσετε την χώρα και να προστατεύσετε τον Έλληνα παραγωγό , πρέπει να σηκωθείτε και να φύγετε, να έρθουν αυτοί που πονάνε τον τόπο και τον λαό, αυτοί που ξέρουν να εκτιμούν τα αγαθά και τον κόπο του λαού και μπορούν να τον υπερασπιστούν…!!!



Κύριε ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ,

ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, σταμάτα να φουσκώνεις  και να λες ότι κάνετε λάθη,…!!!



Πάρε ένα αεροπλάνο αύριο το πρωί και σήκω φύγε, πήγαινε στην κίνα στην Ρωσία , στο Ιράν , οπουδήποτε, Νορβηγία, Σουηδία, και συζήτα για ανταλλαγές, μην ξαναγυρίσεις να δεν εξασφαλίσεις την προώθηση των προϊόντων…!!!



Λάδι με πετρέλαιο…!!!

Λάδι με βαγώνια...!!!

Λάδι με λογισμικά...!!!

Φέτα με φάρμακα...!!!

Πορτοκάλια με τραίνα…!!!

Λάδι  με  προφυλακτικά…!!!

κλπ...κλπ...κλπ....κλπ...κλπ...!!!



Έλεος πια σταματήστε την εσωστρέφεια  και την φιλογερμανική πολιτική, δεν βλέπετε που μας έχει καταντήσει…;



Δεν υπάρχουν σχόλια: