Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ –ΣΟΚ: «Εμείς καίγαμε ελληνικά δάση!»

Αποκαλυπτικό άρθρο της τουρκικής Μilliyet και του Τούρκου δημοσιογράφου, Τζαν Ντουντάρ
σύμφωνα με το οποίο η τουρκική μυστική υπηρεσία MIT, ήταν υπέυθυνη για τους εμπρησμούς στην Ελλάδα! 
Το άρθρο αναφέρει χαρακτηριστικά πως  «αν και δεν είναι γνωστό από ποιους έχουν γίνει οι επιθέσεις, όπως στη Λαμία στα δάση της Ελλάδος, οι βομβιστικές επιθέσεις στην Κρήτη και τη Ρόδο, όμως η αναφορά στα θέματα αυτά που είναι «κρατικά μυστικά,» ακόμη και στο επίπεδο αναφορών, θα μπορούσε να...
προκαλέσει την εκμετάλλευση τους από άλλα κράτη και να δημιουργήσει θέμα αμοιβαιότητας.»
Ο τούρκος αρθρογράφος με ξεκάθαρο τρόπο γράφει στο άρθρο του πως την εποχή εκείνη, «η Τουρκία ήταν εξοργισμένη για τη φιλοξενία των μελών του PKK στην Ελλάδα.»
Έτσι Τούρκοι αποφάσισαν να κάνουν αντίποινα  "Αφού εκείνοι μας πονούν το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς " και δυο ομάδες χωρίς να γνωρίζει η μια την άλλη ξεκίνησαν τη δράση τους. Tότε οι ειδικές δυνάμεις ανέλαβαν τις πυρκαγιές, ο τομέας μυστικών υπηρεσιών τις βόμβες» τονίζει ο Νουτντάρ!
Ο τούρκος αρθρογράφος αναφέρει πως οι δράστες, είχε συμφωνηθεί πως αν συλλαμβάνονταν, δεν θα αναγνωρίζονταν από το τουρκικό κράτος!
Αποκαλύψεις και από τη Vatan
 Την ύπαρξη έκθεσης που δείχνει τη δράση του τουρκικού παρακράτους μέσα στα ελληνικά δάση αποδεικνύει και η αναφορά που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Vatan.
H εφημερίδα κάνει αναφορά στην έκθεση του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Κουτλού Σαβάς επι κυβερνήσεων Μεσούτ Γιλμαζ, σχετικά με το σκάνδαλο Σουσούρλουκ που δείχνει τη σχέση του κράτους με το παρακράτος. Στην έκθεση του, σύμφωνα με την Vatan o εισαγγελέας αφιερώνει 12 σελίδες «σχετικά με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα».
Η Vatan δημοσιεύει μέρος της απόρρητης έκθεσης που αναφέρει « Ως πρώτoς στόχος έχει επιλεγεί ο Οτζαλάν. Αλλά έχει γίνει στόχος επίθεσης και ο χώρος συγκέντρωσης στη Λαμία (PKK). Ο συγκεκριμένος χώρος άλλαξε τρεις φορές σημείο αλλά βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Μετά τη σύλληψη των εμπρηστών οι οποίοι είχαν εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και είχαν σταλεί για εμπρησμούς στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο (σ.σ στην Τουρκία), ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές και στην Ελλάδα. Μετά τις δράσει στις τουριστικές μας περιοχές, συνέβησαν εκρήξεις στην Κρήτη και τη Ρόδο…»
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: