Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λ. Παπαδήμος επιμένει να χορεύει στους ρυθμούς του ΠΑΣΟΚ

Το έχουμε ξαναπεί: Ο Λ. Παπαδήμος ακολουθεί κατά πόδας τη λογική του προκατόχου του. 
Εδώ ο κόσμος χάνεται δηλαδή κι αυτός ασχολείται με επικοινωνιακές πιρουέτες χωρίς ουσία. Και να ήταν πολιτικός να καταλάβουμε ότι το κάνει για να εκλεγεί. 
Είναι όμως τεχνοκράτης και δε θα περίμενε κανείς να ασχολείται με τη δημοφιλία του, εκτός κι αν έχει άλλα πράγματα στο βάθος του μυαλού του.
Καλεί λοιπόν για την Τετάρτη το απόγευμα σύσκεψη με θέμα: «Δράσεις κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης»  

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο αντι­πρό­εδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο υπουρ­γός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος, ο υπουργός Επικρατείας & κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.
Προσέξτε: Ο Λ. Παπαδήμος με όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον δήμαρχο Αθηναίων που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ και τον Αρχιεπίσκοπο έτσι για να δοθεί μια εικόνα σύμπνοιας πολιτείας και Εκκλησίας.
Να μαντέψουμε τι θα συζητηθεί; Οι χιλιάδες άστεγοι της Αθήνας (πάνω από 20.000), τα χιλιάδες συσσίτια στα οποία πηγαίνουν και οικογενειάρχες που κάποτε είχαν περιουσία και σπίτια, η δραματική κατάσταση του κέντρου της Αθήνας.
Τι θα πουν; Απολύτως τίποτε. Ευχολόγια και ουσία μηδέν. Τι να σου κάνει και ο κακόμοιρος ο κ. Ιερώνυμος που δίνει χιλιάδες μερίδες φαγητό κάθε μέρα χωρίς βοήθεια από το κράτος. 
Που είναι οι κοινωνικές δομές, το δίχτυ προστασίας των απελπισμένων πολιτών που επλήγησαν από την κρίση;
Και τι θα πουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για όλα αυτά που βιώνουμε; Ο κ. Κουτρουμάνης που στέλνει χιλιάδες στην ανεργία και ο κ. Λοβέρδος που διαχειρίζεται ένα διαλυμένο σύστημα υγείας, με τα νοσοκομεία να γεμίζουν από δήθεν ασθενείς που μπαίνουν για ένα πιάτο φαί;
Εκτός κι αν ο κ. αντιπρόεδρος, Θ. Πάγκαλος, έτσι για να ευθυμήσουν αυτές τι μαύρες ημέρες πει στους πεινασμένους: «Μαζί τα φάγαμε, αλλά εγώ έφαγα περισσότερο».
Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: