Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Καραμανλής έβαζε τις φωτιές, οι Τούρκοι είναι φίλοι μας!

Μια επίσκεψη στο φύλλο της 30-8-2007 της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ,
θα σας πείσει και θα σας θυμίσει πόσα "ρέστα" μπορεί
να δώσουν οι ευλύγιστοι έλληνες δημοσιογράφοι όταν τους το ζητά η πρεσβεία. 

Ολόκληρη η εφημερίδα
EΔΩ (pdf, 8mb)

taxalia

ΑΕΤΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ 1997 ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχεται η τουρκική εφημερίδα «Μπίργκιουν» στο σημερινό της φύλλο στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ περί εμπρησμών στην Ελλάδα από πρόσωπα που χρηματοδοτούντο μέσω μυστικών κονδυλίων της τουρκικής κυβέρνησης, γράφοντας πως ο συντάκτης της συνέντευξης δηλώνει «είμαι πολύ σίγουρος για το τι είπε ο Γιλμάζ».

«Ο Γιλμάζ τρεις μέρες μετά τη δημοσίευση της είδησης ανέφερε πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του», γράφει η εφημερίδα σε δημοσίευμά της στην πρώτη σελίδα.

Η «Μπίργκιουν» αναφέρει ότι «η δήλωση του Γιλμάζ ότι οι πυρκαγιές στην Ελλάδα ήταν αντίποινα, ξεσήκωσαν την Ελλάδα. Οι αξιωματούχοι της Ελλάδας ζήτησαν αποζημίωση. Ο Γιλμάζ είπε πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, αλλά ο Ενβέρ Άισεβερ λέει ‘είμαι πολύ σίγουρος για το τι είπε ο Γιλμάζ’».

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «αν κάναμε λάθος ερευνήστε», έκφραση που παραπέμπει εννοιολογικά σε δύο πράγματα.

Πρώτον, στην κλασσική επιγραφή που υπάρχει σε πολλά υπηρεσιακά αυτοκίνητα στην Τουρκία που συνοδευόμενη από τηλεφωνικό αριθμό καλεί τους περαστικούς να καλέσουν τον αριθμό σε περίπτωση λάθους του οδηγού.

Δεύτερον, στην υπόνοια ότι υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί η συνομιλία του Γιλμάζ με τον δημοσιογράφο, αφού οι τηλεφωνικές συνομιλίες καταγράφονται.