Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο Σαμαράς στέλνει "ξεκάθαρα και ηχηρά μηνύματα"...



Η σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να προσφέρει στον Αντώνη Σαμαρά το κατάλληλο βήμα, προκειμένου να στείλει ξεκάθαρα και ηχηρά μηνύματα, για τις πολιτικές εξελίξεις, και τη στάση που ο ίδιος έχει αποφασίσει να κρατήσει.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα υπενθυμίσει ότι «δεν υποκύπτει σε πιέσεις», όπως είχε πει ...
πρόσφατα και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, απορρίπτοντας κάθε σκέψη για συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας σε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
Κι όλα αυτά, στο περιθώριο νέων σεναρίων που είδαν το φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, μέσω δημοσιευμάτων του Τύπου.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα επαναλάβει ότι ζητάει από τον ελληνικό λαό καθαρή εντολή, με μια ισχυρή αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, που θα δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσει ανεμπόδιστα το πρόγραμμά του, και να ξεκινήσει την επαναδιαπραγμάτευση με την τρόικα, για την αλλαγή των όρων του Μνημονίου.
Ακόμη, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να αναφερθεί και στην πρόθεση των διεθνών εταίρων να προχωρήσουν σε μεγάλο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, επισημαίνοντας τους κινδύνους που υπάρχουν.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: